Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2009 » Вересень » 18 » результати і рецензії Фестивалю Ліги КВН Волині
результати і рецензії Фестивалю Ліги КВН Волині


17 вересня у Народному домі "Просвіта" відбувся фестиваль Ліги КВН "Волинь" 2009-2010. Подія була організована Волинською обласною організацією Народно-демократичної ліги молоді (НДЛМ). Цей сезон ліги дуже відрізнявся від минулорічного, організацією та атмосферою, та й комад-учасників було близько 30 і не тільки з Волині, як було минулого сезону… Їхали зі всієї України: Львів, Бориспіль, Київ, Скадовськ, Ковель, Рівне, Радивилів, Новояворівськ, Тернопіль приїхав у складі аж 5 команд, ну і звичайно рідний древній Лучеськ. 

     Очікування залу були виправдані цілком і повністю, мабуть, ніхто не зміг лишитися байдужим, коли куліси нарешті розкрились і на сцену почали виходити молоді, яскраві, усміхнені люди. Під вже впізнаваний в Луцьку гімн Ліги на сцені зявився ведучий Сергій Абрамчук, який представив команди, а також журі, яке цього разу працювало в такому складі:директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц, керівник Луцького інтелектуального клубу Олексій Веремійчик, директор «СіД FM» Андрій Зубенко, ведучій радіо «Луцьк» Сергій Ткачук та директор «Морячок таксі» Оксана Булахова.

       Ведучий  побажав командам «ні пуху, ні пера», на що вони традиційно відповіли «До біса»

       Першими виступали хлопці з Ковеля «Лінія відриву», котрі пожартували навіть про нашого мера міста. Потім були Тернопільські «Біляші», команда першою по-справжньому змогла запалити зал своїм гумором. З їхнього виступу люди дізналися як відігнати свідків Єгови, та посміялися самі з себе, дивлячись мініатюру про грабіжникв-колядників. «Насоси» з Рівного одразу заявили, що вони віддалися для того, щоб попасти на лігу та порівняли свої жарти з блондинками: «З них сміються, бо вони тупі». Далі була ще одна команда з Тернополя «Мак», на відміну від своїх земляків, вони, мабуть, отримали надто мало грошей від спонсорів, тому їхали 12 годин до Луцька, а один взагалі пішки йшов. Та, незважаючи на труднощі, вони змогли таки непогано пожартувати і про тарганів, які прагнуть хліба й видовищ, і про дембеля Васю, а потім покази всім як потрапити одеситам додому. І от нарешті наші земляки, команда з луцького політеху - «АЖ2О». Ну що ж Луцьк таки не зганьбили, от тільки жарт про пилочку для нігтів «Дружба» був надто кривавим. Ну і від себе особисто обіцяю принести хлопцям на наступний виступ сала)). Далі були львів’яни «Пляж Малібу» з інтерпретацією Форту Буаяр до сучасності. За ними «вилетіла» комада родом з повітряних воріт України – Борисполя, перша російськомовна команда на волинській сцені. Слід відмітити, що усі жарти команди «Термінал Б» були на авіаційну тематику. І мабуть  кожен зі мною погодиться, що хлопці своїм гумором і харизмою просто порвали зал! І саме на такій феєричній ноті закінчився перший блок виступів і почалась «Розминка», де найкраще показали себе «Термінал Б», «Біляші» та «АЖ2О». 

      Не можна не згадати, що під час гри «Морячок» таксі зініціювало збір коштів на систему опалення для луцького будинку малюка. Першим гроші до скриньки опустив Сергій Абрамчук – ведучий ліги. А піднявшись на сцену замість «Любі глядачі» сказав «Дорогі ГРОШІ» чому б це?))

      Другий блок почали лучани – молода команда «Б-52». А оскільки про земляків писати погано рука не підіймається, то скажу одне: вчитися, вчитися і ще раз вчитися! Після них на сцену вийшли гості зі Львова - «Ума нет». Цікаво що з їхнього жарту про кривоногих дівчат сміялись лише дівчата.))) Наступними була, мабуть, наймолодша за віковим складом команда «Шок» з Радивилова. Сподівання якої виправдались завдяки їхньому гумору і грі. Поява на сцені наступної команди стала просто емоційним вибухом! Яскраві, епатажні кияни з команди «Торгаши-Ж» влаштували справжнє стиляги-паті. Я певна, що кожен присутній після їхнього виступу отримав шматочок тієї божевільної енергії, котру так щедро дарували гості зі столиці. Луцькі «Бонуси» показали доволі хороший рівень гри. І неможливо лишити поза увагою те, як вони «виросли» у порівнянні з минулим сезоном ліги. А ще ними була надана цікава і корисна інформація – де шукати дівчат, котрі пишуть курсові. Далі на сцені з’явилися наші сусіди, команда з Рівного – «Хлеба и зрелищ». Оособливо порадував волинські серця їхній жарт про поліщуків і Мону Лізу. Наступні дві команди з Тернополя «Катастрофа», котра закінчувала 2 блок та «Оптом дешевше» що почала 3, жартували про банк «Емо» та метро у Венеції. А «Катастрофа» зробила приємний сюрприз, вийшовши на сцену під пісню «Волинь моя». Чудовий виступ команди зі Скадовська «Смайли» порадував не лише якісним гумором, а й українською мовою виступу. І знову лучани - «Форс-мажор» їх гумор не міг лишитись без підтримки земляків. Рівненчани з команди «Абзац», які радували глядача більше танцями і сміхом, ніж гумором. І знову «Розминка», де майже всі команди змогли показати гідну гру. Один із гравців навіть цілу історію розповів, на жаль, несмішну. Команда з Тернополя «Медогляд» поставила у глухий кут прибиральників Просвіти щедро розсипавши зі сцени конфеті. Львівські «Наслідки політехніки» жартували про Міська з Маневичів, а також порадили лучанам триматись, бо їде Філіп Кіркоров. Завершувала фестиваль команда з Новояворівська «Тра-та-та 36 км.», котра приємно вразила постановкою виступу, ну і жартами про таксі та заведений будильник.

Отож Finita la comedia усмішки обійми… І за результатами фестивалю до сезону проходять наступні команди: «Хлєба і зрєліщ» Рівне, «Лінія відриву» Ковель, «Насоси» Рівне, «Тра-та-та 36 км» Новояворівськ, «Шок» Радивилів, «Смайли» Скадовськ, «Наслідки політехніки» Львів, "Оптом дешевше» Тернопіль, «Термінал Б» Бориспіль, «МАК» Тернопіль, "Біляші" Тернопіль, «Абзац» Рівне, «Торгаши-Ж» Київ, «Аж2О» Луцьк, "Пляж Малібу" Львів.

Лауреатами фестивалю Ліги КВН "Волинь" стали : "Смайли" Скадовськ, "Абзац" Рівне, "Наслідки політехніки" Львів.

Переможець фестивалю Ліги КВН "Волинь" визнано команду "Термінал-Б" з міста Борисполя.

Вони того заслужили!!!



Ксенько Федорець


Спеціально для

www.kvnvolyn.at.ua

Просмотрів: 2254 | Забацав: Nikolai_s_moskvu | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 4
21.09.2009
4. Бідон (deformation) [Матеріал]
Шановний "До зустрічі", якщо це ти написав(ла) цю статтю, то позвонив(ла) б мені і висказав(ла) б свої звинувачення, тому що з автором я знайомий дуже і дуже добре! А спілкуватись далеко неетичною мовою і з погрозами - це факт Вашої ще більшої безтактності і неввічливості. Хоч би стать свою відмітили, щоб знати хоть як звертатись. А то невідомо хто, якийсь невідомий(а) герой(ша) адвокат(ша)!
Про "чєрдакі" будиш дворовому бидлу розказувати.
Сподіваюсь не бачити Вас більше на цьому сайті.
Якшо не знаєте про що говорите, навіщо тоді рота роззявляти. Як це нікчемно.

21.09.2009
3. До зустрічі [Матеріал]
шо за хрєнь
ви коли зкатуєте статтю посилайтесь чи на джерело або ж на автора. Бо коли хтось думає що інтернет то така штука за яку не можна по чєрдаку получити то він сильно помиляється !

21.09.2009
2. Бідон (deformation) [Матеріал]
Да кстаті, під страхом смерті були заборонені шуткі про Шибу, а їх було 3 чи 4.... Вьо, можна вже шутити???? о0

21.09.2009
1. Бідон (deformation) [Матеріал]
Опять Ксюхін матєріал содрали! =))) Ну бо правильно, писати самому впадлу! =)))

Карочє команд було багато, шуток дофіга, трудно все спомнить, хотя в Одесі колись получалось! =)
Найбільше запамяталась, сподобалась і порвала мене в гавно - шутка про 44 номер (тату салон 44 Германія). Це просто ппц, афтору велика повага!
Хай на пошлість шуток було не так шоб дуже багато, але ті шо були - ну просто капєц наскількі в точьку пошло! Я удівльон. Нажаль і плагіат був присутній, хоча більшість шуток такіх, які легко можна ізобрісти наново, але як редактура? Класний анєкдот розказали ковельчани на розминці - мене шокував такий ход! Капєц... Хтось там шось про хлєбні крошкі розказували, про безкоштовне пиво.... Ше шось було, вже не згадаю...
Опять в якісь команді була бутилка на сцені!! Як це страшно!!!
Класно поламати клавіатуру і якісь макєт тєлєфона на сцені - але ж це треба було прибрати перед слідуючим виступом!! Де повага до інших команд і до сцени????!!
Канфєті - нашо воно??? Раді того шоб кінути і замусорити все? Ні якого стратегічного значення воно не мало, то нашо кідати???? Непонятно...
Ну і канєшно - "як насрій, Луцьк" і всі інші можливі різновиди цієї фрази-заклику шоб розвести публіку на свист і хлопання - це триндос! Як воно задовбало, навєрно половина команд одне і те саме! Нашо??? В третьому блоці то вже аж протівно це було чути! Придумайте шось прикольніше або НЕ ПОТРІБНО ЦЬОГО!!!!!!!!!!!!!!!!

Дякую за увагу, кого обідив - вибачаюсь, не хтів... Висказав тільки негативну точку зору, помилкі. Насправді позитиву було більше, фестиваль пройшов гарно, смішно. Луцький глядач я думаю привітно зустрів гостей і підтвердив статус одної з найпривітніших КВНівських аудиторій глядачів!

Подяка організаторам за прогрес і все вдіяне!

З повагою Бідон Помиєв! crazy


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 1
Духів: 1
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz