Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2009 » Грудень » 18 » Останній третій чвертьфінал Ліги КВН "Волинь"
Останній третій чвертьфінал Ліги КВН "Волинь"
 
Нус почнемо. Одразу з дивного казусу, якого ну аж ніяк неочікував. Нашу команду навідріз відказувались пускати на гру, хоч як ми не намагалися вмовляти, прийшлось внаглу пройти і всістися. І все це не дивлячись на те, що зал був на третину не заповнений. Особисто мене це доволі сильно вразило. Зразу хочу сказати, що наш плакат ми не клеїли, а покорно тримали руками, отож правила залу не порушували. Хоч палко вболівали,сміялися і аплодірували більшості команд.
Ну далі суто по грі.
Суперники зібралися досить сильні і рівні, але команди вбільшості повели себе настільки неочікувано, що ніякі прєдсказанія про трьох переможців не справдились. Це напевно і цікавіше, коли важко очікувати щось конкретне.
Отже, я у стилі редакторів напишу про команди от і до. Одразу попереджу, що пишу особисту думку, суб'єктивну, як глядач, який трохи тямить в квні.

ЛІНІЯ ВІДРИВУ (ковель)
Ще з фестивалю замітив в команди кілька анекдотів, хоч я особисто не захоплююсь перечитуванням усіх жартів, які тільки є, тому мало такого знаю. Але....
У цій грі рібята знову повторили свій стиль у чвертьфіналі але в ширшому маштабі. Анекдоти були і в розминці.
Авторський жарт легше показати, бо його собі уявляєш, інакше - гурше. Тому мені здалось, що варто було інакше розпріділяти ролі. Було багато зайвих рухів на сцені, які не несли ніякої суті і тому засоряли мініатюри. В текстах мало інтонації і жестів. Мала обіграність жартів, часто повертались до залу майже спиною. Один з актерів має дуже змазану вимову, тому багато слів у жартах пішли в нікуди.
Здалось враження - що просто не вистачає досвіду.
Дуже слабенька розминка.

ХЛЄБА І ЗРЄЛІЩЬ (Рівне)
Очікував взриву, але мій настрій впав одразу після виходу на візитку. Вихід майже оголеними з цензурами у вигляді фалічних символів дивився дуже не по цензурному, тому мені одразу стало страшно. До того ж данний ход дуже часто використовувався у тележартах, де набагато більше можливостей для його більш етичного і смішнішого відтворення. Не знаю напевно, але мабуть жюрі одразу в протоколах відмітили мінуси.
Взагалі рібята вроді досвід мають, знають що як краще зробити, але настрій від них дуже посадило те, що вони виступали з доволі понурими обличчями і якось так вяло. Здавалось враження, що чимось постійно були не задоволені. Цей настрій вони вдало змогли поширити на глядача. Ось і результат. Так понуро пройшла і розминка. Якось так, як то відмучились.
Шкода, адже люди покладали сподівання, да і могла команда поборотись, але чомусь не захотіла.

ТРА-ТА-ТА 36км (Новояворівськ)
На цих людей луцький глядач сподівався найбільше. Їх виділяли як лідерів. І це не дивно. Доволі потужна, досвідчена команда. А на візитку вийшли слабо, хоч до кінця конкурсу змогли реабілітуватися і зірвати шквал аплодисментів. Гарна здача, кожен чітко розуміє шо де коли і як має робити.
На мою думку вони трішки недооцінили суперників і вирішили привезти слабший матеріал, а свої головні резерви притримати на полуфінал чи фінал. Ледь не прогадали. В дуелі їм дістались Опти, які виклались на повну. Я майже впевнений що вподальших іграх нашої ліги вони покажуть своє лідерство, тому напевно їх і вирішили пропустити до півфіналу, шкода було б прощатися з цією командою до наступного сезону. Впринципі я розділяю думку жюрі. Хоч не хотілося б потрапити з ними в один полуфінал! =)))
Але що зацепило аж за серце - це їхня розминка. Часто команди на розминку роблять універсальні домашні заготовкі, проте це одразу помітно в більшості випадків і не несе за собою оцінки. Але щоб такі заготовкі читати з блакнотіка на сцені при відповіді на чиєсь запитання.... ну якось це ж розминка, тут треба придумати відповідь, а не придумати як привязати готовий жарт до відповіді, ще й відверто з запису прочитати... трохи підпортило враження.
Але загалом команда надзвичайно чьотка і ще всім нам дасть джьосу.

25-ИЙ КАДР (Луцьк)
Команда дівчат і Яріка. Наші файні друзі. Напевно не я один покладав на них великі надії. Трохи не вийшло в них з матеріалом, усі заняті, перед сесіями часу мало. Трішки слабші в них вийшли тексти, ніж звичайно, але це в кожного буває. Хоча здали на рівні, трішки не вистачило можливо підтримки залу для задоринки. Візитку, пять новин і дуель здали на середньому рівні, хоч акторка в цих людей доволі сильна, вони завжди посміхаються глядачу та й завжди від них тяне якимось позитивом. Що я вважаю їх виправдало на 100% - це розминка. Кілька відповідей, які просто взірвали зал. Чим показали свій справжній потенціал. Ну просто молодці. А якшо ше змішати сюди Сонькіни вівшики, Крошкіну ігру, Ріткін голос - то все було кльово! Надавили на сильні точькі і взірвали зал, трішки непідтянули слабкі місця до потрібного рівня.
Попереду в них сміх сміх сміх!
(випустили з рук мікрофон, який трохі попригав по сцені. Навєрно триндюлєй получили шо капєц)

АЖ2О (Луцьк)
Привели з собою сильну підтримку, яка не переставала підтримувати свою команду, що нєсомнєнно відобразилось і на грі самої команди. Матеріал був сильний, здавали все красіво, показали свій стіль, доволі непагано зіграли розминку. Ну взагалі якось все так пройшло рівно і красіво, що особливо і не знаю що написати. Хоча ні, знаю. Появилась така тенденція в команди - гарні сильні мініатюри, показовочкі, але зовсім слабкі текстові жарти...
Якщо взяти до уваги, що це напевно наймолодша Луцька команда, то прогрес після фестивалю просто страшенний. Рібята вдосконалюються восьмимильними кроками. Цікаво що ж буде на півфіналі!
Молодці, кльово зарекомендувались.

ОПТОМ ДЕШЕВШЕ (Тернопіль)
Я знав, що команда сильна, але такий виступ що вони зробили і для мене був не сподіваний. Ну просто на ура зайшли на Луцького глядача. Візитку просто не то шо порвали, а розкромсали просто. Нестандартний піхдід до пяти новин, сильні мініатюри на дуель зробили свою справу. Розминка пройшла на саредньому рівні, якби її трохи підтянули, то без сумніву вирвали б повну перемогу у цій грі. Як на мене, вони були повні фаворити гри, тому посмію не погодитись з жюрі в результатах (субієктивна думка).
Навіть нема про що писати, настільки позитивні люди, кльовий матеріал, класна здача. Апупєнно карочє. От з ким ким, а з ними в полуфінал точно не хтів би потрапити =)))

НАСЛІДКИ ПОЛІТЕХНІКИ (Львів)
Переможці гри, але як не сумно - про цих хлопців я мало що маю написати. Виступали вроді добре, все йшло непагано, глядачу сподобалось. Чомусь просто не запямяталися вони мені, хоч нічого негативного до них не маю. Сам не знаю чому так.
Запамяталось те, що на дуелі коли співали кадри, один з рібят вийшов і допоміг розплутати шнур від стойкі. Виглядало шляхетно, викликало повагу. Взаємовиручальницькі відносини між командами - це завжди рєспєкт.
Трохі змінили склад команди і форму.
Файна команда зі Львова, що тут скажеш! =)))

А тепер взагальному. Трохі пригнітив мене той факт, що на цьому півфіналі майже в кожної команди хтось помирав, в когось і не один раз. Якось так моторошно, коли стільки жартів про смерть.
З ширмою вроді виступали тільки Луцькі команди, остальні виходи робили зза куліс. І якби хто не казав, мені особисто виступ з ширмою виглядає гарніше, з точкі зору картінкі і динамічності. Ну звісно переплюнути може тільки розстановка команди на сцені, тоді це не порівняти.

Щодо жюрі. Прикольно було дивитися на оцінки, коли поруч стоять 2 і 5, 1 і 3. Дивлячись на оцінки одного з суддів гри, склалось враження що всі команди однаково виступили, оцінка всім була майже така сама.
І ще, я цілу гру дивився, шо то в Ткачука Сергія за апарат такій в руках був. Толі тіліфон якісь моднючий, толі СП2 якісь. Ну шось такє кльове, але так з балкона і не зміг роздивитись толком. Мене дуже зацікавило. Попрошу Сергія, якщо він буде читати цю статтю, щоб написав шо то такє було, бо ж спати нормально не зможу.
Понравився Бурштин у дідоморозній формі. Але чогось бистро він ту форму зняв.
Ну і як найбільше розчарування тієї гри хочу відмітити нашого фронтмена Батька Мирона. Він пив коньяк з людьми без мене. Зацепило за живе. Образу цю я пронесу через століття.

Вся ця стаття - це субієктивна думка однієї людини - мене! Тому попрошу не ображатись самим і не ображати інших в коментарях, а якщо і ображаєте - то робіть це етично і прозоро.

Все, кінець, завершую. Кто асіліл - маладец! =)))

Просмотрів: 2222 | Забацав: deformation | Рейтинг: 3.4 |
Всего комментариев: 151 2 »
20.12.2009
15. Бідон (deformation) [Матеріал]
Гуд, так і зробим.

20.12.2009
14. Дядя Льоша [Матеріал]
як би не в наглу хтось проходив, то мова була б інша.
А про взаємо розуміння до граючої команди - готовий про це змістовно поговорити особисто без виносу на загал певних фактів

20.12.2009
13. Lviv [Матеріал]
Ми змінили склад і форму через те, що вийшла накладка. В той самий день в нас була ще одна гра в Луганську, тому команда розділилась на 2 частини. Дякуємо Луцьку за гостеприїмність.

18.12.2009
12. Бідон (deformation) [Матеріал]
Да я от чесно кажучи згадую, якось ніколи з цим питанням казусів не виникало. Навіть коли тільки починав грати, мене ніхто не знав і я нікого не знав, але якось навіть на ігри АКУ колись в проміні проходили без заперечень. А тут ми ще й домашня команда, ще й граюча команда у лізі. Якось наскільки я памятаю, скрізь так робиться, що той хто виступає або виступав - той проходить. Це якась така як на мене взаємовиручка чи як його назвати, взаємосолідарність.
Якось чужих місць ніколи не займали, сідали там де було пусто. А якшо все занято - стояли, або на ступєньках сиділи.
Зате по моєму хто виступає - той і інтенсивно вболіває, так би мовити запалює зал зсередини. Ну не можу знайти тут протиречень.
Скажіть чому така переміна раптом?

18.12.2009
11. Дядя Льоша [Матеріал]
Рєбята. як КВНщиків я вас щиро поважаю. але що до проникнення до залу: на момент гри ви глядачі, так що майте повагу до всіх інших і дотримуйтесь таких самих правил!
А на рахунок наглого проходу то це було в останнє це я вам обіцяю. коли вже це питання для вас так стало важливим))))))
Дякую за відвертість, стаття досить професійно написана

18.12.2009
10. Бідон (deformation) [Матеріал]
Вийшов якісь казус з залом, тому гра була перенесена на пізніший час, там здається вже серед гри підходили і казали шоб завершували бігом. Точно не знаю, бо не заглиблювався в дане питання. Щось там буквально за пару днів не зрослось з залом, такє в житті буває. Тому по суті не було толком часу зробити нормальний розбор.
В нашому чвертьфіналі по російськи якщо я не помиляюсь виступали Термінал Б і ТоргашиЖ, але і ті і ті ввійшли в трійку переможців.
Я б порадив звязатись з ким небуть з журі чи редакторами по якійсь приватній переписці чи по телефону і спокійно без взаємних образ чи "наїздів" переговорити по суті. Кожен член жюрі вів протоколи, отож повинні зберегтися якісь записи за що ставили мінуси або ж не ставили плюси. Я думаю це можливо делікатно обговорити, щоб відтворити взаєморозуміння. Так жити легше якось, ніж тримати в собі не висказані претензії чи питання. Але зробити це все приватно, тому що публічно це чомусь майже завжди виливається у скандал, який не потрібен ні одній з сторін...

18.12.2009
9. Андрюха [Матеріал]
Я незнаю мабуть що до мови важливий факт зіграв що ми одні грали на російскій мові. В мене було багато притань я лишив їх на розбор польотів якого можна сказати що і не було.

18.12.2009
8. Бідон (deformation) [Матеріал]
Ну не знаю, для мене особисто це не грає ключової ролі, на якій мові здається матеріал. Головне суть. Але в багатьох людей були здивовані очі "чому рівненська команда здає російською?". Ми взагалі виступаємо суржиком, вірніше розмовним суржиком - так як вжитті розмовляєм, літературна мова в нас майже не присутня. Але деяких луцьких команд за це засуджували. Їм це просто якось не підходило, ну не їхнє це і тому не виглядало на сцені поживому, а якось недоіграно чи навпаки.
Не знаю, можливо у вас побачили те саме - що російська мова вам не підходить? Важко говорити чим такі судження аргументувалися, але я глибоко сумніваюсь що це через якусь ненависть до мови чи тп. У нас в Луцьку такіх предрассудків нема, по крайній мірі вони не є сильно вираженими.
Я особисто на мову чомусь не звернув уваги, ярко помітив лиш ваш непразнічний настрій під час виступу, що на мою думку зіграло найбільшу роль у вашій грі.
Скільки людей - стільки думок. Сподіваюсь ви не відвернетесь від ліги і приїдите на наступний сезон, адже в Луцьку ваші шанувальники є і вони будуть вас чекати.

18.12.2009
7. Андрюха [Матеріал]
Багато команд незнає мабуть такого слова як регламент ???на це уваги ніхто не звертав( я про журі)

18.12.2009
6. Андрюха [Матеріал]
ДО Victor Shatkovskiy
Що до російської мови,якби на сайті КВН РІвненщини не було написано про наш один прокол то я думаю вас це питання не мучило б.Цей матеріал ми показумали на АКУ в кубу україни і ніхто нічого не сказав що до нашої російської мови немає до чого придертися шукайте причини більшого маштабу.О чуть не забув подивіться команду ..Акули пера.. щоб ви цікаво їм сказали

1-10 11-15
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 4
Духів: 4
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz