Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2010 » Березень » 19 » Останній півфінал Ліги КВН "Волинь"
Останній півфінал Ліги КВН "Волинь"


Ну що ж, я спробую прокоментувати те, що мені вдалося вчора побачити, зауважити, відчути.

Я вчора себе відчув журналістом і вирішив помічати в блокноті особливо цікаві нюанси для цієї статті. Сьогодні зранку я не дуже поняв, навіщо я так зробив, але вже скористуюсь плодами своєї вчорашньої дивакуватості.
(мене з блокнотом навіть сфотографувала якась дівчина і потім посміхалася. Напевно десь в пресі скоро буде стаття "Капітан Деформації нотує чужі жарти на виступі", ну чи щось такє. а чьо, прикольно)

Ітак. Спочатку по організації. Прийшов в зал - Сергій Анатолійович ходить між кріслами і про шось з людьми говорить. Навіть привітав універсального звукача Павлінка з днем народження.

Потім оказалось - це все не спроста. Команда Тернополя запізнювалась, то треба було тянути час.
Тут все ясно.
Глядачі. Вони прийшли в повному составі. Причина? - по-перше очікування сильної гри. Але що набагато важливіше - вдала рекламна кампанія. Афіші цього разу висіли ну просто скрізь. Це великий "+". Ну і результат не заставив себе довго чекати.
Далі знову ж згадаю свою улюблену тему - стопконтроль на дверях. Не буду шуміти - просто коротко. На балконі я від порядком молодшого мене хлопця тупо почув про себе шо я шпана і кучу пихатого тону(напевно він видатна заслужена людина). І навпаки - з низу зі мною привіталися і навіть підказали де є вільне місце, щоб дружина могла сісти. Звісно на те місце потім прийшла людина з квиточком і ми стояли. Але просто різниця в поводженні до людей - неймовірна! Чесно, я не перебільшив навіть!
Замітив відсутність на грі Олексія Веремійчика. Чесно - не знаю чим це зумовлено.

Ну і нарешті по темі - суто по самій грі команд.

Приймали участь команди:

1. Термінал Б (Бориспіль)
2. АЖ2О (Луцьк)
3. ТоргашиЖ (Київ)
4. Тернопіль
5. Наслідки політехніки (Львів)

Склад жюрі:

Сергій Ткачук
Михайло Гарщай
Андрій Зубенко
Микола Яручик
Валерій Пельц

По конкурсам:

1. Візитка
Термінал Б знову ж таки радує луцький зал своїми файними показовками та ігровими жартами, продовжуючи свою вдалу прохідну стилістику. Піонерський вихід, собачька з мукою, кілька ходів Лєона кіллера - це те що найбільш запамяталось.
Єдине що не пройшло - це Діспєчєр-прибиральниця, не було чітко видно ключового моменту в кінці, от і не пройшло.
Все гарно, в чіткіх рамках тематики спорту, але невистачало хоч кількох особливо сильних жартів.

АЖ2О не дуже "прохавався" вихід, шось заміночка якась була, пауза. Чи то хтось слова забув, чи музикі не було - толком я не поняв. Класна мініатюра була з терористом. Про схід сонця - хід зі звуками Віндовз був у ВДУш і в них він був набагато сильніший. Не варто було ставити мені здається цю задумку, або навпаки більш розширити її у свій власний бік. Дівчинка з косою (чи з хвостиком - не знаю як правильно) дивилась дуже невпевнено на сцені, натомість дуже непагано співає. Правда тут є велике "але": помилка дуже багатьох співаючих команд - за великою гучністю звука неможливо було розібрати слів пісні, а отже всі ваші старання по написанню цих слів не отримали ніякого результату.


ТоргашиЖ. Хореографічний вихід на мою думку не дає особливих емоцій. Ну це на мою думку. На рахунок полуничного коктелю - жарт зайшов, але чесно кажучи саме жарту я там шось сильно то і не побачив. Просто привлікли ведучого. От колись скаржились, що в нас засуджують за російську мову. На мою думку ви повністю спростували цей факт, бо виступали як на російській так і на українській і при цьому нікому це не різало вуха. Трошкі слабенький уход вийшов. А так кльово.


Наслідки політехніки. При виході получилась неприємна пауза. Але з Бандерасом було дійсно смішно - це виправдане прикріплення у виступ ведучого. Трохи не вписалась в загальний виступ мініатюра з фізруком і трудовиком - впорівнянні з усім іншим матеріалом вона була на порядок слабшою. Запамяталось як ви дівчат сильно сильно любите, але деякі натякі на вже застарівші події. Ну і просто феєричний жарт про депозит на уход. Єдина команда, яка вдало закінчила візитку.


Тернопіль - виступили гарно. Один жарт вже правда звучав у лізі КВН "Волинь" від команди "Біляші".


2.
Розминка
Розминку довго розписувати не буду. Цього разу вона була доволі непагана. Найбільш вдалими, активними і помітними мені були Наслідки політехніки та Тернопіль
Шановний ведучий повідомив, що в Сергія Ткачука забрали з можливих оцінок одиницю. І ще шановний ведучий розповів усьому залу свій номер телефону, як на диво свій СПРАВЖНІЙ номер телефону. Цікаво, йому звонили?

3.
Біатлон
Ну біатлон як біатлон. Нічого особливого. Першими вилетіли ТоргашиЖ, потім Термінал Б, потім АЖ2О і тоді вже Наслідки. Тернопіль отримали 1 бал.
Цікавий факт для роздумів: коли вирішували хто вилетить - АЖ2О чи Термінал Б, немала кількість людей в скандовках підтримували Київ, а не Луцьк! =))

4.
Відеоконкурс
Ну загалом, на мою думку ця частина вечору на минулому півфіналі була сильніша. Чомусь слабші відео роботи були тепер.

АЖ2О

Кльовий ролік, непагані ідеї були, тільки вкінці шось вже слабше стало. А так тверденька робота.

Наслідки політехніки

Цілий відеоконкурс під одну пісню, та ще й Світлани Лободи. Неочікувано від доволі потужної команди.

Тернопіль

десь треба трохі заголовкі файлів змінювати, бо недобра інформація проскакує.

Термінал Б

Вроді найкраще відео зі всіх. Гарно, весело, смішно. вот...

ТоргашиЖ

дуже важкий і довгий початок. За інавгурацію президента (це ж вроді інавгурація була?) рєспєкт і поважуха! Я, як то кажуть, "совався". Ну і в кінці про Луцьк трошкі можливо запафосно, хоч і приємно! =))

5.
СТЕМ
СТЕМ впринципі теж невдався як і на минулому півфіналі.

Тернопіль - смішно трохі, але мало і не стилістично.


Наслідки Політехніки - не вдалось, видно не вистачило матеріалу.


ТоргашиЖ - були спроби, але... я думаю присутність пачкі сігарєт на сцені не було виправдане належним юмором. І ход, щоб під слово "теніс" завуалірувати орган бика - трохі бруднувато і чесно кажучи заїжджено. А в порівнянні - загалом ше непаганий СТЕМ.


АЖ2О - ну за пластіку у штангіста рєспєкт, мої кості навєрно так не зможуть. Ну і знову ж - впорівнянні СТЕМ непаганий.


Термінал Б - знову ж таки, як протівнік пустих бутилок на сцені, мушу зазначити, що вони там були. Ну хіба шо вони були не пусті? Жарт про стріптіз при прижку з шестом - нам на півфінал ну точно аналогічний жарт не пропустили. Цікаво як це так. При другій появі лучніка - з'їли кінцеві слова - от жарт і не зайшов.


_______________________________


Ну і все, отакий був останній півфінал. Шось в мене получилось так страшно, якбудто гра була нецікава. Просто коли все іде добре, то воно і не замічається, а замічаються чомусь вбільшості тільки негативні казуси. А загалом гра була дуже сильною, я б сказав - дуже ігровою, бо ігрові жарти переважали текстові напевно вчотиричі чи впятиричі! А це саме за себе говорить про те, що гра була сильна.


ну загальний результат:
12.6 АЖ2О
13.8 ТоргашиЖ
15.2 Наслідки Політехніки
16.4 Термінал Б
18.6 Тернопіль


Проходять у фінал: Тернопіль, Термінал Б ну і Наслідки Політехніки.

В підсумку маємо сумну новину для нашої команди - нас устранили від подальшої діяльності в сезоні без голосування, суда і слідства. Чому? Думаю офоційна відповідь буде, але для себе я знайшов 2 "вєсомих аргумєнта": Наслідки показали, що виступаються стабільніше, і до того всього в них в загальному рейтингу на 0.25 бала більше ніж в нас.


Напевно на цьому ми завершимо наші виступи в офіційних іграх. Напевно досить. Чому? Все просто: нема часу! =))) (це майже остаточно)


У фіналі за честь Луцька буде боротися єдина команда "ВДУш", а тому бажаємо рібятам успіху і будим за них тримати кулакі. З нетерпінням чекаєм фінал!!!!


Примітка:
Стаття була написана з врахуванням думки лише однієї людини, а отже вона є суб'єктивна. Якщо в статті наявні образливі висказування - прошу вибачення і виправлю їх при обгрунтованості.

Сайт не вважається демократичним, а тому свобода неккоректного слова 
буде присікатися. Давайте поважати одне одного і роботу інших. Дякую за увагу.
Просмотрів: 7452 | Забацав: deformation | Рейтинг: 3.0 |
Всего комментариев: 5
28.01.2012
5. NatashaWon [Матеріал]
де завантажити XRumer 7.0.10 ??
Дайте мені , будь ласка URL!

19.03.2010
4. Бідон (deformation) [Матеріал]
Ну я впринципі не те побачив. Про колядників трохі не так було, можна вважати іншим жартом.
Я побачив про презервативи, сіко треба сіко буде...
Ну вроді Біляші ставили на розминці якшо не помиляюсь? Чи я помиляюсь?

19.03.2010
3. Дівічонка [Матеріал]
і ще в стемі про біатлоністів...

19.03.2010
2. Свєтік [Матеріал]
Якщо не помиляюсь про колядників..........

19.03.2010
1. naprikoli [Матеріал]
Тернопіль - виступили гарно. Один жарт вже правда звучав у лізі КВН "Волинь" від команди "Біляші".

А можна почути якмй саме?)Просто цікаво!)

З повагою Біляші)


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 1
Духів: 1
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz