Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2009 » Листопад » 27 » другий чвертьфінал Ліги КВН "Волинь" 26.11.09р
другий чвертьфінал Ліги КВН "Волинь" 26.11.09р

Ура товариші ура. Про те шо ми виграли гру зрозумів тільки зранку, бо одразу після гри обично думаєш як побистріш випити пивка і влягтися спатоньки. Чесно думав шо займем в найкращому разі місце 3 або навіть 4(і перенесемся в режим очікування), але вот яка вона підступна судьба, БАЦ! і ми проходим в пів-фінал з 1 місця.
По конкурсах:

Візитка вдалась. Подякувати треба нашому капітанові Скопюку Дмитру за те шо грамотно збив сценарій, так як він це робить в нашій команді не підсилу нікому, шарить. Перший ход "МТС" Томка забула мікрофон включити, але це нічо, Новоукраїнські дівчата ех які галасливі, вона включила свій "голосочок" і чути було нарнана, молодець викрутилась. Бодя кльово здав автозавод. Пін на початку класно витримав паузу, коли приліп. Найкраще "зашли на зал" шуткі про "платочок","2 ход МТС","Коментатори","Гітлер","Фіналка".

Розминка показала "ліцо каманди", ми вкотре довели що всі наші жарти ми придумуїм самі, і шо ми кмітливі))). Піну пасіба за отвєт про Собчак. Старались думати разом, молодці, продовжуїм в такому ж руслі.

5 новин.Знову ж подякувати треба нашому капітанові Скопюку Дмитру за те шо грамотно обрав порядок здачі і форму подачі я про "2 людини + 2 стільця".

Дуель, знов наш стратєг-капітан обрав правильний порядок а ми свою чергу з Томкою і Бодьою зробили свою справу, і в результаті максімум 2 бала.

Уря. Вітаю нас.
Батько Мирон.
Просмотрів: 2048 | Забацав: Nikolai_s_moskvu | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 6
17.07.2013
6. Koichi [Матеріал]
Kudos! What a neat way of thnniikg about it.

28.11.2009
5. Бідон (deformation) [Матеріал]
Настрій був не лузєрскій, особисто як я бачив. Дуже нагнітало те, що треба було за годину до виступу додумувати сценарій і плюс ми 5ті в привітанні, а отже в мозгу сиділо одне - сценарій в нас слабенький. А слабкий сценарій можна посилити лише грамотною і гарною грою - карочє тре було шоб поперло! Ось тут якраз зіграв свою роль глядач! Як перші жарти почали заходити, то і далі хотілося ще і ще, і на настроєнії здали весь матєріал! Настрій закріпився і оцінками жюрі. От ці фактори як раз зіграли рішаючу роль!
Не зайди перші шуткі, за ширмою б пішла паніка і все б посипалось.
Підтримка залу - дуже серйозний фактор, який часто недооцінюють, а ми грали на своїй території.

Взагалі розминка в нас може і вдалася, але я вважаю що лише трохі, ми можемо кращє - це треба розвивати. В нас були дійсно бомбові розминкі, а цього разу бомба була тікі про Собчак ну і про Спірт завод трохі закатило.

Взагалі хотілось би нас всіх також похвалити, бо ми вилізли з доброї штукі, якою Єгор Лупан називав кризу. Сподіваюсь ми в ту кризу більше перед самою грою не вліпним.

Усім дяку, заряд після гри досі тримає. Було кльово! tongue


27.11.2009
4. Бодька (Sweet) [Матеріал]
Всьо круто егегегей!!!
Тільки одного не можу поняти, як ви виходили на сцену з почуттям лузерів???? sad

27.11.2009
І я вітаю всіх. це так неочікувано. я взагалі думала шо ми провалимся по повній програмі. Дуже дякую залу за підтримку, в нашій перемозі на мою думку ми на відсотків 40 завдячуєм саме йому. Мирончик просто супер, молодець, він дійсно лице команди. Дімка молодець шо афігенно збив сценарій. Пін молодець, бодька молодчінка. Дякую дівчаткам які допомагали в мініатюрі. Взагалі всіх вітаю, УРАААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!. УРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

27.11.2009
2. V означає Valera (ZavGosp) [Матеріал]
Молодці! Супер! Але зал був сонний і не повний. Навколо мене сидів народ: хто говорив просто, хто по телефону грався. Дуже не сподобалось - іржаня якогось лаха. Навіщо таке робити - "Абзац" від цього постраждав.

27.11.2009
1. Яровенко (punk-pin) [Матеріал]
Безмежно всіх вітаю і вітаюсь))
Грабула Ваще супер!) Суперники СИЛЬНІ) аж долоні потіли місцями)))) Але всетаки Майстерність нашого капітана на Дуелі, довела) Він НАШ майстерний капітан!) Юххху!) Півфінал...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 3
Духів: 3
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz