Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2009 » Березень » 20 » Перший півфінал Ліги КВН Волині
Перший півфінал Ліги КВН Волині

Ну що ж, почнемо. До списку команд і зайняті місця:

1. 25 кадр
2. Позитивні Віруси
3. Форс Мажор
4. Бонуси


І одразу хотілося б згадати, що організатори зробили несподіваний сюрприз, а точніше - в фінал пройшо не 2 а 3 команди. Хто був присутній на грі, тому мотиви напевно пояснювати не потрібно. Команди гралі доволі сильно і виключати когось було шкода. Ну що ж, ліга порадувала своєю милосердністю.
Взагалі гра була доволі сильною, я аж неочікував. Мені стає страшно, адже другий півфінал потрібно показати як мінімум не гірше першого. Сам гумор в жартах доволі сильно піднявся, да і акторська гра порівняно з фестивальом помітно виросла.
Так. Далі конкретно по командам.
25 Кадр - показали себе просто неперевершено, особливо в порівнянні з фестивалем, тут в них майже не було погрішностей з технічними аспектами - як то здавати шуткі не в мікрофон, їсти слова і тд. Не було, але "майже". Яріку порадив би потренуватися балакати в мікрофон. Привітання гарне (якщо не рахувати кактусів), але спадаюче якесь вийшло. Непаганий імпровіз і дуже гарний заход на стем, початок був оригінальний, живий, але потім шось все посипалось в кашу непонятну. Але взагальному - красавци! Зал сміявся і я від нього не одставав. Дуже подобається як акторсько грає Крошка - талант! Віршикі як завжди на висоті, співаєта файно і душевно для мене було бачити гітару на сцені. Взагалі такий гумор з реквізитом, з малюнками, переодягалками, співалками і все в одному конкурсі - це виглядає дуже жирно! Рєспєкт!
Позитивні Віруси папівтупняковий юмор продовжує смішити людей, це і не дивно. Коли в шутку впихаєш невпихуєме - це завжди смішно і це ваш гумор! Свій яркій стиль. Також відзначу появу ще однієї людини в команді. Привєтка - смішна, імпровіз - ну просто тупо смішний (хотя в деяких ситуаціях задалеко вас десь поперло) ну і за стем - просто немає слів! Дійсно порадували і оцінки за нього про це стовідсотково свідчили! Тільки в кінці і дійсно шось там з Козловськім і тою вєшалкою непанятно вийшло. А так ви - як завжди на висоті!
Форс Мажор ці рібята чесно кажучи мене все більше дивують. Вже на 2 виступі команди (наскільки я знаю це був другий) показувати такі результати, особливо в актерскій грі - це впічітляє. Карочє потенціал в вас великий і підете далеко. Ну і так само відзначу появу нової людини і в вашій команді. Важко відзначити який конкретно конкурс, тому що виступали стабільно, здається тільки стем був трішки слабенькій. А імпровіза вашого не бачив, бо бігав якраз з балкона за куліси передавати віршикі Бурштину про Наш Край і Криничку. Взагалі ви рібята молодці, прогресивні, смішні - вам великий рєспєкт! Ваша команда стоїла того, щоб порушити правила Ліги і пропустити у фінал 3 команди.
Бонуси Важко щось говорити конкретно. Вроді і ідєї на шуткі були не погані, але мені здається ви не під себе ті шуткі пишите. Бо ви їх не обігруєте зовсім. З червоною шапочкою була непогана ідея, там шось як пили сиділи. Але ви її не здали. Пробуйте більше приділяти уваги акторскій грі. Попросіть знайомих, друзів на репетиції подивитися - часом взгляд з сторони дуже корисний. І робота з мікрофонами у вас страдає. Іра, таке відчуття що ти сама намагаєшся все тянути. Я вірю всетакі що ви можете. Зберіться, непереставайте писати, тренуйтесь на факультєтках, якісь внутрякі проводьте. Думаю всетакі що ви ще будите конкурентними. Попрацюйте добре до слідуючого сезону, не переставайте писати.

Всім командам шось напатякав шо знав. Але нікому не згадував за розминку. Зкажу взагальному - її тупо не було. Чесно, я на розмінці взагалі нічого цікавого не побачив. Це було єдине слабке місце в цій грі.
Хотів би подякувати глядачам - публіка дійсно була у настрої, ваші посмішки і аплодисменти - це найкращі бали для команди. Ви вчора рук не шкодували, і за це вам дякую.

Ну і в кінці про погане. Вже на сайті ліги почали про це говорити - бруд у КВНі. Це не тільки сіськіпіські, а й бутилкі на сцені. Добре хоч з сігарєтами на сцену не виходили. Дуже вистачало такого дійства, і як це не прикро - найбільше з боку вчорашніх переможців. Та і у інших було. Так працює студєнтскій мозг - секст, водка і сігарєти - це прикольно. Я от був бачив знаю, на багатьох шанованих Лігах в глядацький зал приходять люди середнього віку, з дружинами, щоб після робочого дня посидіти і отримати заряд позитиву. Я думаю у нас в глядацькому залі такого не буде - доки ми не вичистимо бруд з жартів. Ми студєнти і брудні жарти - це жарти для студєнтів - тобто це вузький жарт. Ви його не повезете показувати далі Луцька - не пустять. Це факт. А якщо є бажання виступати десь вище, то потрібно відвикати, хоч це і складно перевернути логіку свого мислення.

Ну то я вже розплакався шось, я і сам навєрно не святий.
Загалом вчорашній виступ показав - що луцький КВН прогресує восьмильними шагами. Колись когось доженем. Дивитись було приємно, багато позитиву, гарний настрій!

Дякую вельмишановним організаторам, редакторам, командам, глядачам і усім усім хто допоміг зробити вчорашній виступ справжнім святом гумору!
Просмотрів: 1380 | Забацав: deformation | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 151 2 »
17.12.2011
15. Carli [Матеріал]
Posts like this brighten up my day. Thanks for tankig the time.

23.03.2009
14. Iren [Матеріал]
Загалом гра пройшла непогано. Дівчатам респект -на імпровізі я плакала)))) Хоча дійсно, потрібно почисти виступ від "кактусів".
Політтєх від раптової перемоги на фесті видно почали зазнаватись - що і дало в знаки на цій грі. Але теж непогано.
Тепер щодо позитивнх вірусів.. не знаю чому на це ніхто не зверну увагу, але реально виграли вони лише завдяки стему, який був занадто смішний, щоб я повірила, що вони його ні в кого ..ммм не запозичили. Крім того, нагадайте яка була тема? Щось лісом там і не пахло... За це як мін бал треба було скинути.
Відповідно суддям респект і уважуха, що змогли зорієнтуватись і дозволили грати форсмажорам.
За останню команду - нокомент... хлопці мабуть сцени злякались... нічого , думаю згодом привикнуть.)))

23.03.2009
13. Крьостний Отец (Nikolai_s_moskvu) [Матеріал]
))) Бодя ну ти дав "Навіщо срати в ту тарілку з якої ти їсиш!!" ОЛЕСЬ ПОДЕРЕВЯНСЬКИЙ)))

22.03.2009
12. Бодька (Sweet) [Матеріал]
Ого......Ну ти Ярик і дав!! Я звичайно люблю самокритичних людей, але й самоповагу тре мати...
Навіщо срати в ту тарілку з якої ти їсиш!! Ти на всіх сайтах маєш писати, шо ви найкрутіші, і ви найкращі, хоча й можливо в глибині душі не погоджуватись з цим!!!! .... Але Ви команда і один за одного бути стіною, а особливо за імя своєї команди!!
Беріть приклад з Бонусів вони в цьому плані команда на 100%!

21.03.2009
Да кстаті, дуже сподобалась обстановка між командами! Особисто я заходв за куліси, всі так посміхалися, всі здоровалися, даже майже не побачив жодного задертого носа. Рєспєкт камандам, коли квнщікі улибаються - це круть! booze

21.03.2009
Ну вот і правільно! Я згоден з Юлькою... де в чому. І тим більше не тільки ви з бородатими шутками виходили. У всіх було по трохі, так шо виграли чесно. от і всьо.

А саме головне, ше треба буде подивитись шо на другий півфінал буде. Не факт шо він буде сильно чистіший! =)


21.03.2009
9. Юля))) [Матеріал]
....Я....трохи правда шокована.......о_О..........Але......, мені наприклад зовсім не "соромно" за перемогу,навпаки...рада))...Ярик..ти......(((((..........шок.....одним словом!!!!!!!.....
Я вважаю, шо ми були кльові!!!!!Граємо ми ж для глядача!!!!, а вони!!!........плескали..навіть стоячи...тому....

20.03.2009
8. Ярик (rausomo) [Матеріал]
Я і не пив вчора. Просто Це ж нам честі не зробить. Наша вина тут ше гірша: ми не побачили, шо ці шутки "занадто". І крім того якшо дійсно дивитись на перспективу, то з такими шутками з Луцька не вийдеш. (хоча про це навіть і мова не йде і йти не може навіть теоретично в нашій ситуації)

20.03.2009
Так а шо ж тобі стидатись? Редактора - пропустили ці шуткі, ви їх здали, зал відреагував, жюрі поставили оцінкі - а це головні люди, що встановлюють правила цієї ліги. Тобі то тут шо стидатись? Шось ти якісь кіслий. Ти шо, не похмелився десь? tongue

20.03.2009
6. Ярик (rausomo) [Матеріал]
Тобто? Мені стидно за цю перемогу...

1-10 11-15
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 3
Духів: 3
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz