Меню сайту
Форма входу
Пошук по новинам
Початок » 2009 » Березень » 17 » Тема імпровізу на півфінал лігі квн Волині
Тема імпровізу на півфінал лігі квн Волині

Вчора вивісили тему імпровізу, а звучить вона так:
"5 способів, як вижити весною в джунглях"

Як шанобливо сказали редактора, тему імпровізу було придумано за 2 хвилини, а от шуткі команди будуть думати напевно набагато довше.

Форма імпровізу - 5 точкових жартів від одного чоловіка, жарти темові звичайно.

Куда посилати свою фантазію. Пан бородатий Фюррер Костік підказав шукати щось з відомих творів, де події відбувалися в джунглях. На думку сразу приходить "Мауглі" Редьярда Кіплінга.

Я вирішив, щоб новина хоч трохі когось цікавила, бо на цей сайт випадково може зайти якісь квнщік, то пориємся у відомостях про джунглі і коли там шо було. Карочє така собі невелика довідка, може комусь допоможе:


1. Що каже вікіпедія та даякі інші означення:

Джу́нгли — разговорное понятие, означающее густой и непроходимый тропический лес. Этимология слова джунгли уходит в санскрит, в котором слово джангал означает непроходимые заросли. Жившие в ИндииангличанеJungle и используя его в начале только по отношению к бамбуковым болотистым рощам Хиндустана и дельты Ганга.

орфографічний словник каже такє:
джу́нглі - множинний іменник, істота

також дуже часто зустрічається використання слова джунглі, у означенні чогось дрімучого та непрохідного, наприклад "тригонометричні джунглі", "шоубізнес - це джунглі", "твої мислі - це джунглі, і в них не виживеш" та ін.

2. Література нам розказує про джунглі в своїх відомих творах:

"Воєнная мисль" - твір про те, як треба вести війну в джунглях, всякі там позіциї занімати. Книжка вапчє не відома, але збивка ідєї прикольна.

Портрет Жюля Верна, летательный аппарат над тропическими джунглями. На поле блока — иллюстрация к роману Жюля Верна «Вокруг света в восемьдесят дней» и самолет авиакомпании «Virgin».


Ну і канєха - Книга джунглей (The Jungle book) Сборник рассказов (1895)Книга состоит из двух частей. Некоторые из рассказов повествуют о Маугли, о его жизни в джунглях среди диких зверей. В двухлетнем возрасте маленький сын дровосека теряется в джунглях. За ним по пятам рыщет хромой тигр Шер-Хан и хочет сделать его своей добычей
ну і тд.

Ше є вроді рускі писали вірші в зборніку "Новий Год в Дунглях". Тєма канєха алкоголічєска доволі, але віршиками тоже мені кажеться прикольно, до того ж вірш дуже присилює шутку.

Ше часто роблять такі книгі, в яких створюють загублені світи імєнно в джунглях, там з діназаврами і тд. Колись помню в дєтстві читав "Країна МеплУайта"

3. Фільми

Тут даже в неті можна не шукати, фільмів вапчє уйма. Починаючи з славнозвісних Рембів, як амєріканській мужик з повязкою лупить в джунглях дітьонишей-карєйцев, бо вони камуністи.

Дальше Шварцнігєр розносить джунглі, розстрілюючи весь фільм джунглі, всі дерева і растітєльность, разом са сваїми скаутами валить весь фільм в воздух. Потім правда в кінці фільма панятно, шо то аказується хіщнік. Вапщє ідєю з празрачьним хіщьніком придумав якісь єврєйскій сценаріст - це скіко рібята на спєц ефєктах зекономили.

Дальше славнозвісні 2 острова Парка Юрського періода, різінові дінозаври, в яких 3дмакс згінає ногі. Тоже бомба.

Ну і звичайно всі казочькі - тіпа мумії, апокаліпсіс мела гібсона. Кстаті да, тож які культури - ацтекі, мая і ше там хтось жив. Вони ж там жертви приносили, піраміди строїли. До того ж мая - голова студради в вну. Блін, тут капєц пальот фантазії може бути. Мачу-Пикчу - потэряний в джунглях город інків, А лєгєндарне золоте місто Ельдорадо, яке шукали конкістадори іспанські!

3 Мільтфільми

Ну тут навіть пояснювати не треба, з мільтіків - "Мадагаскар", далі савєцкій був, про папугая пітона і мавпу - не помню назви. Далі "Король джунглів", про жовту кицьку - любімий мультік дєцтва! Далі Тарзан - це і книжка і фільм і мультік і співак. Ну і ше багато всякіх.

4. Збівкі. З чого можна збитися вапщє з тєми джунглів дуже красіво.

В харькові наприклад є знамінітий аквапарк - "Джунглі"

Нарив даже прикольне - масажні крєсла "Джунглі"

Гггг, в неті фразу нарив "Лепота! Секс-туризм - современные джунгли страстных утех!!!"

Є пропозиція така, на отдих - Аеро Джунглі

Шось такє є "Об опыте работы на украинском рынке с препаратами ДЖУНГЛИ корреспонденту «
Еженедельника АПТЕКА»"


Ну і ше багато чого. Я шось раньше і не замічав, шо в неті часом можна цікаві збівкі побачити! А то всьо на рєклами по тєліку дивлюсь.

Ну і ІМХО кажеться, можна тупо зміксувати шота с чємта, тіпа ті самі якісь політичні джунглі, або сімейні джунглі. ну шось на подобії такого. Ну карочє може ше шо осінить мене, то може допишу якісь ідєї.

http://www.cepolina.com/photo/1853.1611.1391/2284.1511.11082.jpg
Просмотрів: 2227 | Забацав: deformation | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 8
08.06.2009
8. Нима ім"я [Матеріал]
крейзі да =Р

18.03.2009
7. Бодька (Sweet) [Матеріал]
та пофіг... то ж не наш імпровіз... хоча для шевеління голови не зайве!!
Кстаті 25 кадр письнули афігєнно імпровіз!!!

18.03.2009
Кстаті, ше можна малюночькі якісь малювати по приладам захисту, там наприклат фугас нарісовать - як захисне срєдство, або шось тому подобне! =)

18.03.2009
5. Крьостний Отец (Nikolai_s_moskvu) [Матеріал]
думаїм

17.03.2009
4. Бодька (Sweet) [Матеріал]
гагагга..... оригінальний підхід!!! biggrin

17.03.2009
Кстаті да, про всякі там рослини які їдять людей і бородавкокрилів тоже можна капєц як багато придумать... crazy

17.03.2009
Капєц, а ти шо хтів? Шоб я тобі про ботаніку джунглів розказував, картінкі флори і фауни? wacko

17.03.2009
1. Батько Алежко (ZavGosp) [Матеріал]
Дуже пізнавально. dry

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше опитування
Девіз життя?
Всього відповідів: 122
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Ліга КВН Волинь
 
 
Тута всього: 1
Духів: 1
Юзєрів: 0
Lutsk UA .... 2007
Використовуються технології uCoz
 
Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz