Тяпниця
12.12.2025, 00:12
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Хто в’язав із Alize Softy — це реально таке м’яке? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто в’язав із Alize Softy — це реально таке м’яке?
serhiikovalskiDate: ЧетвеР, Учора, 14:18 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
От сиджу вже другий тиждень над ідеєю зв’язати плед племінниці, і ніяк не можу вирішити, чи брати Alize Softy. У всіх оглядах її хвалять як “мега-м’яку”, але я десь чув, що після прання вона може розтягуватися або втрачати форму. Не хочеться зробити подарунок, який після першого ж прання перетвориться на безформну ковдру. Може, хтось реально працював із нею і може сказати, що там по довговічності

yuriy_hrynevskyDate: ЧетвеР, Учора, 14:18 | Message # 2
Заваділа
Я з неї минулого року плед робив, теж для дитини. По м’якості — так, це просто хмаринка, з цим не посперечаєшся. Але є нюанс: якщо сильно терти або крутити при пранні, вона справді трохи “розповзається”. Я прала на делікатному з мінімумом обертів — все ок, форма тримається. Просто ця пряжа більш “плюшева”, їй жорсткі режими не до вподоби

viktorkoroviakDate: ЧетвеР, Учора, 14:21 | Message # 3
Заваділа
Я з неї іграшки та маленькі ковдрочки роблю, і форма тримається норм, якщо руками прати або хоча б без віджиму. Колір теж не линяє, що приємно. Ось тут, до речі, є нормальний вибір по Softy — https://vjazhuprjazhu.ua/g142665517-pryazha-alize-softy
Мені подобається, що там є різні відтінки, бо інколи шукаєш конкретний пастельний тон, а у звичайних магазинах два кольори на весь стелаж. Та й по якості партії у них рівніші, ніж те, що я брала на ринку. Плюс нитка не рветься при натягу, як буває з дешевими аналогами.

serhiikovalskiDate: ЧетвеР, Учора, 14:22 | Message # 4
КВНщік
О, дякую, це вже звучить реалістично. Я якраз боявся, що вона прям “розповзається сама по собі”. Але якщо справа у режимі прання, то це не проблема — все одно дитячі речі перу окремо й обережно.

yuriy_hrynevskyDate: ЧетвеР, Учора, 14:22 | Message # 5
Заваділа
Тоді бери сміливо. Для пледів — саме те, особливо якщо хочеш щось пухнасте й легке. І так, вона реально переживає прання, просто без фанатизму. Якщо щось — покажеш, що там вийшло smile

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz