Неділько
22.06.2025, 07:10
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Як правильно діяти при травмі? ваші історії - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як правильно діяти при травмі? ваші історії
serhiikovalskiDate: Суботко, 15.03.2025, 19:59 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Колись у нас на дачі сталася неприємна ситуація — сусід поранив руку під час роботи з болгаркою. Крові було багато, а ми спершу навіть розгубилися. Добре, що хтось згадав, що головне — зупинити кровотечу й не допустити інфекції.

viktorkoroviakDate: Суботко, 15.03.2025, 19:59 | Message # 2
Заваділа
Ого, знайома ситуація. У мене було схоже, коли під час риболовлі друг сильно порізав долоню об ніж. Поки викликали швидку, ми промили рану чистою водою й приклали стерильну серветку. Пізніше лікар сказав, що це врятувало від серйозної інфекції.

yuriy_hrynevskyDate: Суботко, 15.03.2025, 20:02 | Message # 3
Заваділа
До речі, не всі знають, що інфекція може потрапити в рану навіть через дрібні порізи. Я якось наступив на іржавий цвях і мало не довелося лягати в лікарню. Добре, що вчасно обробив антисептиком. Тут важливо не тільки зупинити кров, а й правильно знезаразити рану. Ось гарна стаття про це: https://gmka.org/uk....cal-ccc

serhiikovalskiDate: Суботко, 15.03.2025, 20:05 | Message # 4
Заваділа
Отакої, про дрібні поранення часто всі забувають. Я якось пошкрябав ногу об метал на будівництві, махнув рукою, а за тиждень воно запалилося... Ледь не закінчилося ускладненнями.

viktorkoroviakDate: Суботко, 15.03.2025, 20:09 | Message # 5
Заваділа
Ну от, саме тому я завжди вожу з собою антисептик і кілька серветок. Не займає багато місця, а в критичний момент реально виручає. Краще перестрахуватися, ніж потім бігати по лікарях. PS: І не забувайте про щеплення від правця — це теж важливо.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz