Неділько
24.11.2024, 21:03
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Ирригатор в Одесі - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Ирригатор в Одесі
LevchenkoDate: Середа, 26.04.2023, 14:14 | Message # 1
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
Я не знаю, як вибрати хороший ирригатор для очищення зубів. Чи є якісь поради, які допоможуть мені зробити правильний вибір? Хочу щоб мої зубки завжди були гарні, одною щіткою полость рта так невичастити.

vasya195Date: Середа, 26.04.2023, 14:15 | Message # 2
Старий КВНщік
Рекомендую придбати водний ирригатор з додатковими насадками. Він здатен ефективно очищати міжзубні проміжки та десну від залишків їжі та бактерій. Я вам не можу порадити модель якою я пользуюсь, вона стара и її вже не випускають.

xtrance1991Date: Середа, 26.04.2023, 14:15 | Message # 3
Заваділа
Якщо вам потрібен ирригатор для дому, то я рекомендую взяти Waterpik WP-660. Він має 7 насадок для різних типів очищення та 10 налаштувань тиску води. Це дозволяє налаштувати очищення під свої потреби.

Додано (26.04.2023, 14:16)
---------------------------------------------

Цитата Levchenko ()
Я не знаю, як вибрати хороший ирригатор для очищення зубів. Чи є якісь поради, які допоможуть мені зробити правильний вибір? Хочу щоб мої зубки завжди були гарні, одною щіткою полость рта так невичастити.
Хочу вам рекомендувати ирригатор в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/irrigatory/ Philips Sonicare CordlessPowerFlosser3000, він має ультразвукову технологію та  налаштування тиску води. Цей Ирригатор дозволяє очищати міжзубні проміжки за 60 секунд, порівняно з 3 хвилинами на звичайну щітку для зубів. Крім того, його легко використовувати та чистити.
Я вам  порадив модель якою користуюсь сам, перед тим як її замовити краще порадитися зі своїм стаматологом. Якщо лікар дасть згоду, замовлення можно оформити на сайті Алло, де у наявності є і інші моделі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz