Цитата HzBoy (

)
Я мав досвід з різними xros пристроями і помітив що найважливіше в повсякденному використанні це не кількість функцій а стабільність коли кожна затяжка приблизно однакова і ти не думаєш чому сьогодні відчуття інші ніж вчора це і є головна різниця між просто пристроєм і реально зручним девайсом для щоденного життя
Після старіших моделей XROS я б до Хрос 6 міні підходив не просто як до чергового компактного пода, а як до варіанту для щоденного користування, де важлива кожна дрібниця. Вапорессо хрос 6 міні краще дивитися не тільки по зовнішньому вигляду, бо на фото майже всі поди здаються зручними. Насправді більше значення має, як він лежить у руці, чи не буде заважати в кишені, які картриджі до нього підходять і чи легко потім знайти розхідники.
Я для себе такі речі перевіряю ще до покупки, щоб не було ситуації, коли пристрій наче нормальний, але користуватися ним незручно. У Smolnet можна спокійно подивитися цю модель, порівняти з іншими хрос 6 міні https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1838-vaporesso-xros-6mini.html і вже тоді вирішити, чи підходить саме mini-формат. Якщо потрібен невеликий под без зайвої громіздкості, Хрос 6 міні виглядає цікавим варіантом, але комплектацію і сумісність картриджів усе одно краще перевіряти одразу.