Цитата eugenium01 (

)
Які квіти найкраще підійдуть для вибачення перед дружиною після сварки через дрібниці? Настрій у неї зараз не дуже, хочеться якось розрядити обстановку і показати, що я був не правий. Думаю надіслати їй додому букет кущових троянд — вони такі ніжні і не виглядають занадто пафосно, як звичайні великі троянди. Чи не будуть вони сприйматися як "дрібний" подарунок у такий момент? Можливо, краще взяти величезну кількість, щоб кількість перекрила якість моїх виправдань? Порадьте, який колір обрати для примирення, щоб це виглядало щиро.
Кущові троянди — це насправді дуже витончений і душевний вибір, вони символізують ніжність та бажання піклуватися, що ідеально підходить для примирення. Найкращі сорти кущових троянд у великій кількості, які створюють дуже затишний і пишний букет, має в наявності Квіточка доставка квітів у Києві https://kvitochka.ua/uk . Я б радила обрати кремові або ніжно-рожеві відтінки, вони діють заспокійливо і налаштовують на позитивний лад у розмові. Коли дружина побачить такий оберемок дрібних, але дуже красивих квітів, її серце обов'язково розтопиться, і сварка забудеться набагато швидше. Головне — додай маленьку листівку від себе, де просто напиши, як сильно ти її любиш, це спрацює краще за будь-які дорогі прикраси.