Середа
01.04.2026, 06:49
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Чи реально самій налаштувати CRM ? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Чи реально самій налаштувати CRM ?
mariiashevchenko09Date: Суботко, 14.03.2026, 17:14 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Привіт
Потребую поради! Хочу нарешті автоматизувати продажі, бо в Інсті та Телеграмі вже просто завал, нічого не встигаю. Спробувала одну складну систему, але там без келиха вина та програміста не розберешся — тиждень промучилася і кинула. Чула, що Kommo набагато простіша і там все можна самій «підшаманити». Хто вже пробував, це реально для звичайної дівчини, яка не дружить з кодом? Чи все одно треба когось шукати для налаштування?

Post edited by mariiashevchenko09 - Суботко, 14.03.2026, 17:14

antonpovichenkoDate: Суботко, 14.03.2026, 17:16 | Message # 2
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
mariiashevchenko09, привіт! Навіть не сумнівайся — бери Kommo і не мучся. Я сам такий: якщо бачу купу складної аналітики, у мене відразу стрес. Але Kommo CRM реально зроблена для людей. Це найкращий аналог amo-crm, де інтерфейс настільки зрозумілий, що я все налаштував за один вечір.
Найкрутіше, що там чати підключаються буквально у два кліки. Тепер у мене всі діалоги в одному вікні, і я бачу, хто на якому етапі покупки. Якщо ти раніше працювала в амо, то в Коммо відчуєш себе як вдома, тільки все літає. Я свою воронку в Коммо СРМ збирав сам, без жодних спеціалістів. Спробуй, там є безкоштовний період, сама побачиш, як це легко. Ось посилання на їхній сайт: https://kommo.com.ua/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz