Середа
01.04.2026, 06:49
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Чи реально допомагає кодування? Шукаю клініку у Львові. - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Чи реально допомагає кодування? Шукаю клініку у Львові.
mariiashevchenko09Date: Тяпниця, 13.03.2026, 16:15 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Усім доброго дня!
Дуже потрібна допомога та реальні відгуки. У мого брата зараз складний період, і ми всією сім'єю намагаємося витягнути його з алкогольної залежності. Самі вже не справляємося, тому вирішили спробувати кодування. Підкажіть, будь ласка, де у Львові це роблять дійсно якісно та професійно? Дуже боюся побічних ефектів або того, що процедура не подіє. Можливо, хтось звертався до лікарів і може порадити конкретне місце?

antonpovichenkoDate: Тяпниця, 13.03.2026, 16:16 | Message # 2
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
mariiashevchenko09, Привіт. Я свого часу теж шукав варіанти для товариша, бо ситуація була крайня. Зупинилися на Наркологічній клініці Олега Василенко у Львові. Можу сказати, що там нормальний підхід: спочатку лікар усе розклав по поличках, пояснив, як це працює фізично і психологічно, а вже потім робили процедуру. Товариш після того кодування вже більше року навіть на пиво не дивиться, каже, що тяги реально немає. Тож не бійтеся, головне — вибрати нормальну клініку, а не підпільні кабінети. Подивіться у них на сайті, там все чітко розписано по методах: https://vacilenko.com/uk/lviv/koduvannya-vid-alkogolizmu-lviv/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz