Неділько
21.12.2025, 20:51
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Хто працює британським секондом які мішки найкраще заходять - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Хто працює британським секондом які мішки найкраще заходять
kirilzhilenko80Date: Середа, 10.12.2025, 14:15 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Магазин працює перший місяць, і вже маю проблему з тим, що два різних склади надіслали мішки з погано відсортованими речами. Втрачаю час на відбір і не можу нормально наповнити торговий зал. Потрібна порада, як визначити, що склад працює акуратно, а не просто кидає випадковий асортимент у мішок без контролю.

a_sovDate: Середа, 10.12.2025, 14:16 | Message # 2
Святость КВНа
Я для себе ввів правило не брати партії без детальної консультації з менеджером. Якщо людина може чітко пояснити, як виглядає звичайний крем і які пропорції речей у міксі, це добрий знак. Також варто питати, чи є можливість переглянути аналогічний мішок, який уже фасують. Це показує, як вони підтримують якість і чи взагалі мають системний підхід.

HzBoyDate: Середа, 10.12.2025, 14:16 | Message # 3
Святость КВНа
Додав би ще перевірку на реакцію постачальника, коли просиш додаткові фото категорій, які частіше продаються. Наприклад, я завжди прошу кадри з ближньою деталізацією на дитячі речі, бо саме там найчастіше трапляються плями або розтягнуті манжети. Якщо склад не нервує від таких запитів і дає реальні знімки з поточної партії, то можна розглядати довгострокову співпрацю.

misterbicipsDate: Середа, 10.12.2025, 14:17 | Message # 4
Шибануте диво
Цитата HzBoy ()
Додав би ще перевірку на реакцію постачальника, коли просиш додаткові фото категорій, які частіше продаються. Наприклад, я завжди прошу кадри з ближньою деталізацією на дитячі речі, бо саме там найчастіше трапляються плями або розтягнуті манжети. Якщо склад не нервує від таких запитів і дає реальні знімки з поточної партії, то можна розглядати довгострокову співпрацю.

Я вирішив проблему з нестабільними поставками тоді, коли перейшов до постачальника, який не обмежується поверхневими відповідями. У моєму випадку це був https://britishsecond.com.ua/ мені одразу надали повну інформацію по міксу, показали відео реальної партії та чітко описали умови сформованого крему. Мені важливо бачити, що сортування виконують однаково від партії до партії, і там це підтвердилось.
Для нового магазину корисною виявилась їхня опція допомоги у запуску та структурі точки, бо можна отримати поради щодо вибору площі, формату викладення, створення бренду і навіть каналу просування. Це дає змогу не втрачати час на тестування сумнівних складів, а мати чітку картину і стабільний товар.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz