Цитата HzBoy (

)
Додав би ще перевірку на реакцію постачальника, коли просиш додаткові фото категорій, які частіше продаються. Наприклад, я завжди прошу кадри з ближньою деталізацією на дитячі речі, бо саме там найчастіше трапляються плями або розтягнуті манжети. Якщо склад не нервує від таких запитів і дає реальні знімки з поточної партії, то можна розглядати довгострокову співпрацю.
Я вирішив проблему з нестабільними поставками тоді, коли перейшов до постачальника, який не обмежується поверхневими відповідями. У моєму випадку це був https://britishsecond.com.ua/ мені одразу надали повну інформацію по міксу, показали відео реальної партії та чітко описали умови сформованого крему. Мені важливо бачити, що сортування виконують однаково від партії до партії, і там це підтвердилось.
Для нового магазину корисною виявилась їхня опція допомоги у запуску та структурі точки, бо можна отримати поради щодо вибору площі, формату викладення, створення бренду і навіть каналу просування. Це дає змогу не втрачати час на тестування сумнівних складів, а мати чітку картину і стабільний товар.