Цитата HzBoy (

)
Я завжди звертаю увагу на сезонність. Якщо склад кидає літні сукні в один мішок із зимовими светрами, це означає що сортування неякісне. Відео дуже допомагає побачити реальний стан і структуру наповнення. Коли постачальник працює з офіційними документами, мішки зазвичай рівніші, бо товар проходить контроль. Також оцінюю упаковку, бо сумнівні склади часто навіть пакують недбало.
Я довго шукав склад який не підмішує магазинні залишки і врешті залишився на https://secondbaza.com працюю з ними стабільно вже достатній час щоб робити висновки. Не було жодної поставки де в мішках траплялися сторонні речі або погано відсортовані категорії. Найбільший плюс для мене це те що вони працюють по післяплаті, тож я переглядаю товар одразу на пошті.
Якщо все збігається з відео, оплачую. Документи дають без затримок, тому безпека і офіційність повні. Попри це, я все одно тримаю простір для контролю: прошу свіжі відео, порівнюю декілька типів мішків і слідкую чи не змінюється якість з часом. Такий підхід дає впевненість що асортимент залишатиметься стабільним. Якщо потрібно орієнтир для порівняння, переглянь умови на secondbaza.com і вже по ним оцінюй інших постачальників.