Неділько
21.12.2025, 14:25
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Брав хтось мікси з Європи? Чи відповідає стан речей тому? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Брав хтось мікси з Європи? Чи відповідає стан речей тому?
menigorekDate: Середа, 10.12.2025, 12:15 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Потрібно знайти перевірений склад секонд хенду, бо рівень якості у постачальників з якими працював постійно падає. Декілька мішків поспіль були з речами не тієї категорії, а частина взагалі схожа на залишки з магазинів. Мені потрібні мікси де стан речей стабільний, а не різнобій. Працюю тільки по післяплаті, без передоплат. Хто може порадити склад який реально тримає якість.

a_sovDate: Середа, 10.12.2025, 12:16 | Message # 2
Святость КВНа
Я також відмовився від складів які не дають можливості оцінити мішок до оплати. Післяплата для мене принципова. Якщо склад не може надати відео або чіткі фото середини мішка, то там майже завжди щось приховують. Особливо це видно коли в партію потрапляють речі з різним ступенем зносу. Там де немає власних магазинів, якість значно стабільніша, бо нічого не додають з розпродажів.

HzBoyDate: Середа, 10.12.2025, 12:17 | Message # 3
Святость КВНа
Я завжди звертаю увагу на сезонність. Якщо склад кидає літні сукні в один мішок із зимовими светрами, це означає що сортування неякісне. Відео дуже допомагає побачити реальний стан і структуру наповнення. Коли постачальник працює з офіційними документами, мішки зазвичай рівніші, бо товар проходить контроль. Також оцінюю упаковку, бо сумнівні склади часто навіть пакують недбало.

kirilzhilenko80Date: Середа, 10.12.2025, 12:17 | Message # 4
Валиняка
Цитата HzBoy ()
Я завжди звертаю увагу на сезонність. Якщо склад кидає літні сукні в один мішок із зимовими светрами, це означає що сортування неякісне. Відео дуже допомагає побачити реальний стан і структуру наповнення. Коли постачальник працює з офіційними документами, мішки зазвичай рівніші, бо товар проходить контроль. Також оцінюю упаковку, бо сумнівні склади часто навіть пакують недбало.

Я довго шукав склад який не підмішує магазинні залишки і врешті залишився на https://secondbaza.com працюю з ними стабільно вже достатній час щоб робити висновки. Не було жодної поставки де в мішках траплялися сторонні речі або погано відсортовані категорії. Найбільший плюс для мене це те що вони працюють по післяплаті, тож я переглядаю товар одразу на пошті.
Якщо все збігається з відео, оплачую. Документи дають без затримок, тому безпека і офіційність повні. Попри це, я все одно тримаю простір для контролю: прошу свіжі відео, порівнюю декілька типів мішків і слідкую чи не змінюється якість з часом. Такий підхід дає впевненість що асортимент залишатиметься стабільним. Якщо потрібно орієнтир для порівняння, переглянь умови на secondbaza.com і вже по ним оцінюй інших постачальників.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz