ПонеділочоГ
22.12.2025, 05:47
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Хтось ставив картридж на Хрос 5 — який протримався найдовше? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Хтось ставив картридж на Хрос 5 — який протримався найдовше?
menigorekDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 18:09 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Потрібен перевірений магазин, щоб купити картридж для хрос 5 без підробок. У багатьох магазинах продають копії, які горять на другий день. Не хочу втрачати гроші на фейках. Хочу взяти оригінал з нормальною затяжкою і ресурсом. Де реально перевірено купити.

a_sovDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 18:09 | Message # 2
Святость КВНа
Я дивлюсь, щоб на сайті були вказані обидві версії картриджів, з різним опором. Якщо є тільки один варіант, часто це копія. Ще важливо, щоб магазини мали запаси, бо якщо картриджі відправляють не відразу, значить або підбирають заміну, або неясно, що вони відправлять.

axypqcDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 18:10 | Message # 3
Зєлєнь
У мене кілька разів траплялись підробки, тому перевіряю, щоб у картриджа був нормальний магніт і якісні контакти. У копій металеві частини тонкі і погано сидять. Якщо є можливість, прошу продавця сфотографувати товар перед відправкою. Це допомагає побачити дрібні деталі, які відрізняються від оригіналу.

kirilzhilenko80Date: ЧетвеР, 04.12.2025, 18:11 | Message # 4
Валиняка
Цитата axypqc ()
У мене кілька разів траплялись підробки, тому перевіряю, щоб у картриджа був нормальний магніт і якісні контакти. У копій металеві частини тонкі і погано сидять. Якщо є можливість, прошу продавця сфотографувати товар перед відправкою. Це допомагає побачити дрібні деталі, які відрізняються від оригіналу.

Коли мені потрібно було терміново знайти картриджі для хрос 5 https://smolnet.pro/uk....30.html я перебрав кілька магазинів і в більшості або не було в наявності, або пропонували заміни. В smolnet у мене вийшло оформити замовлення без проблем. Я уточнив, чи це точно оригінал, і вони надіслали фото з пакуванням і контактами, щоб я міг переконатись.
Відправили того ж дня, упакували акуратно, картриджі без сколів і з нормальним опором. Після першого використання стало зрозуміло, що це не копія, бо затяжка рівна, не плюється і не горить. Тому якщо потрібно купити картридж для хрос 5, я б радив звернути увагу саме на цей вейп-шоп.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz