| eviktor463 | Date: Тяпниця, 31.10.2025, 11:25 | Message # 1 |
|
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
| Останнім часом почав помічати, що знайти нормальні чоловічі толстовки великого розміру — це майже квест. У більшості магазинів вибір закінчується на XL, а все, що більше, або має дивний крій, або виглядає так, ніби його шили у 2005-му. Хотілося б щось сучасне, з приємної тканини, бажано з капюшоном і кишенями, щоб можна було і в місті носити, і на прогулянку взяти. Пробував шукати у великих торгових центрах, але там або завищені ціни, або взагалі немає мого розміру. Може, хтось підкаже, де можна купити якісну, стильну і комфортну толстовку для чоловіка мого зросту та комплекції? Бажано, щоб був вибір кольорів і доставка по Україні.
|
| |
| |
| rostikgrin1989 | Date: Тяпниця, 31.10.2025, 11:27 | Message # 2 |
|
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
| Якщо шукаєш чоловічі толстовки великого розміру https://sweik.com.ua/uk/products/tolstovki-f235393898/ раджу не витрачати час на безкінечні походи по магазинах — зараз найкраще рішення – інтернет-магазини, де одяг відразу фільтрується за розмірами. Один з найзручніших варіантів, який перевірений мною особисто – це Sweik. У них є цілий розділ із толстовками різних фасонів, кольорів і брендів, серед яких легко знайти моделі від L до 6XL. Тканини якісні — бавовна з домішкою еластану або фліс для прохолодної погоди.
Що мені особливо сподобалося — вони роблять акцент саме на сучасному крої, тобто толстовки не виглядають як “мішок”, навіть якщо це великий розмір. Є класичні моделі без принтів, варіанти на блискавці, з капюшоном, а також спортивні дизайни. До кожного товару додаються точні виміри по грудях, талії та рукавах, тож можна легко підібрати те, що сидітиме комфортно.
Ціни, до речі, адекватні, особливо якщо врахувати якість. Часто бувають акції та знижки. Доставка швидка — Новою поштою по всій Україні, а якщо щось не підійде, можна повернути або обміняти без зайвих проблем.
Так що, якщо хочеш оновити гардероб і нарешті знайти чоловічі толстовки великого розміру, просто відвідай сайт магазину. Думаю, залишишся задоволений і якістю, і сервісом.
|
| |
| |