ЧетвеР
23.10.2025, 06:01
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Новобудова чи старий будинок? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Новобудова чи старий будинок?
LolliiPOPDate: ПонеділочоГ, 13.10.2025, 13:26 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Є гроші, треба купити квартиру. Допоможіть прийняти рішення, в Києві чи передмісті шукати і чому? Далі одвічне питання новобудова чи старий, але вже готовий дім, і чому?

lorih16040Date: ВівторочоГ, 14.10.2025, 14:32 | Message # 2
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Цитата LolliiPOP ()
Є гроші, треба купити квартиру. Допоможіть прийняти рішення, в Києві чи передмісті шукати і чому? Далі одвічне питання новобудова чи старий, але вже готовий дім, і чому?

Вибір між Києвом та передмістям — це завжди компроміс. У Києві ти отримуєш доступ до інфраструктури, роботи та активного життя, але це завжди дорожче, тісніше і з постійними заторами. А от передмістя, як-от Буча чи Ірпінь, пропонує більше свіжого повітря, тиші та за ті ж гроші можна отримати значно більшу площу. Якщо тобі важливий спокій і є можливість працювати віддалено або поруч із домом, я б схилявся до якісних комплексів за містом.

Щодо новобудови чи вторинного житла, то тут теж свої плюси. Вторинний ринок — це можливість одразу заїхати й жити, але часто доведеться робити ремонт і мати справу зі старими комунікаціями. Новобудова — це чистий аркуш, нові технології, сучасні планування і, головне, нові комунікації. Звісно, доведеться почекати, але, як на мене, це інвестиція в комфорт на довгі роки. Зараз є дуже класні варіанти, які поєднують переваги передмістя і комфорт сучасного житла. Особисто мені сподобався сучасний комплекс  Grand Bourget у Бучі. Гарне розташування, інфраструктура, зручні планування квартир, надійний забудовник, можна спостерігати як іде хід будівництва https://grandbourget.com/progress/ ще трішки і вже отримаєш ключі. Тому вирішувати тобі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz