Середа
22.10.2025, 22:10
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Цікаво, а ви часто допомагаєте іншим? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Цікаво, а ви часто допомагаєте іншим?
LolliiPOPDate: ПонеділочоГ, 13.10.2025, 13:17 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Цікаво, а ви часто допомагаєте іншим? Зараз доволі модно бути
волонтером, давати гроші на благодійність. А ви колись таке робили? Обов'язково реєструватися якщо я хочу створити благодійну організацію чи
стати волонтером?

lorih16040Date: ВівторочоГ, 14.10.2025, 23:17 | Message # 2
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Цитата LolliiPOP ()
Цікаво, а ви часто допомагаєте іншим? Зараз доволі модно бутиволонтером, давати гроші на благодійність. А ви колись таке робили? Обов'язково реєструватися якщо я хочу створити благодійну організацію чи стати волонтером?

Вважаю, що допомагати іншим — це природна потреба, і це робить наше суспільство набагато міцнішим. Так, я підтримую благодійні ініціативи, в основному через перевірені фонди, бо так простіше і ефективніше.

Щодо волонтерства і благодійності, то це дещо різні речі. Якщо ти хочеш просто допомагати, наприклад, сортувати речі чи доглядати за тваринами, тобі не потрібно ніде реєструватися, щоб стати волонтером. Ти просто знаходиш організацію, яка потребує допомоги, і пропонуєш свій час та зусилля. А от якщо ти плануєш створити благодійну організацію, тоді обов'язково потрібна офіційна реєстрація. Це серйозний юридичний процес, який вимагає оформлення статуту, реєстрації в Мін'юсті, відкриття рахунків, щоб мати можливість законно збирати кошти та звітувати за них. Це досить складно, але без цього ніяк. Якщо тобі цікаво зрозуміти юридичну різницю між цими двома поняттями, можеш почитати про те, чим відрізняється благодійність від волонтерства https://givingtuesday.ua/statti....terstva на сайті "Щедрий Вівторок". Вони якраз добре пояснюють, що це не одне й те саме.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz