ВівторочоГ
15.09.2026, 07:31
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Где можно купить секс-машину? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: Sweet  
Где можно купить секс-машину?
misterbicipsDate: Суботко, 24.09.2022, 13:12 | Message # 1
Шибануте диво
Group: Зелений
Status: Не тута
Всем привет. Я часто езжу в командировки и чтобы моя жена не страдала от скуки я решил приобрести ей секс-машину. Может кто сталкивался с такими покупка? Посоветуйте хороший интернет-магазин с анонимными заказами. Буду вам благодарен за любой ответ.

LevchenkoDate: Суботко, 24.09.2022, 13:15 | Message # 2
Святость КВНа
Привет. Япол года назад брал такую штуку для своей супруги. Если описать, то она безумно довольна. Теперь я могу спокойно ездить в командировки зная что моя жена никуда ходить не будет)) Я ж понимаю что она тоже живой человек и ей тоже нужно удовлетворять свои потребности.

misterbicipsDate: Суботко, 24.09.2022, 13:29 | Message # 3
Шибануте диво
Ооо вижу есть люди с опытом. Может вы мне посоветуете хороший магазин где можно сделать заказ анонимно? А то я совершенно в этом не разбираюсь. Цена роли не играет. и подскажите пожалуйста кокой вариант лучше выбрать? Буду благодарен за помощь.

irenashevelaDate: Середа, 28.12.2022, 23:36 | Message # 4
Валиняка
Цитата misterbicips ()
Всем привет. Я часто езжу в командировки и чтобы моя жена не страдала от скуки я решил приобрести ей секс-машину. Может кто сталкивался с такими покупка? Посоветуйте хороший интернет-магазин с анонимными заказами. Буду вам благодарен за любой ответ.

Це напевне дуже дорога штука?

kristyanka13Date: Середа, 01.03.2023, 10:00 | Message # 5
Старий КВНщік
Могу посоветовать вам отличный секс шоп, где можно приобрести мастурбаторы в No Taboo https://aaaa.in.ua/igrushki/vaginy-i-masturbatory/ и многое другое, что будет вам как секс машина, но в разы дешевле по итогу. Так что советую заглянуть и ознакомится с ассортиментом!

ravattaDate: Тяпниця, 03.03.2023, 11:57 | Message # 6
Святость КВНа
Сейчас вообще такой выбор товаров для приятного интима, что я даже не представляю как раньше люди без этого всего жили. Те же женские возбудители https://pharmukraine.org/zhenskie-vozbuditeli.html - они же раньше вообще нигде не использвоались по причине своего отсутствия, но сейчас совершенно другая ситуация и их можно без труда достать)

la2217596Date: Середа, 21.02.2024, 23:08 | Message # 7
Валиняка
Порадьте місце для покупки збуджувальних таблеток?

mariaflorova28Date: Середа, 21.02.2024, 23:09 | Message # 8
КВНщік
Мій друг порадив мені спробувати таблетки для потенції https://talla.ua/ua/vozbuzhdayushhie-tabletki-dlya-muzhchin/ з сексшопу TALLA, і я був приємно здивований результатом! Я купив їх онлайн за дуже доступну ціну і швидко отримав замовлення. Після застосування відчув значне покращення в ерекції, що значно підняло мій настрій та покращило якість мого сексуального життя. Рекомендую всім чоловікам, хто хоче підняти свою потужність без зайвих турбот!

lunamonqDate: Середа, 27.03.2024, 13:42 | Message # 9
Заваділа
Цікава тема для обговорення, але я поки що не готова до подібних покупок

borislevitskiy52Date: Середа, 27.03.2024, 13:44 | Message # 10
КВНщік
Можу вам запропонувати ще один топовий інтернет-магазин Сексгуд https://sexgood.com.ua/uk де можна знайти будь-які фірмові, популярні іграшки та гаджети для дорослих.
Я в цьому магазині багато чого бачив цікавого, планую замовити собі та своїй коханці щось для проведення інтимного дозвілля. Мені подобаються вібратори для пар, ще до них треба лубрикант узяти.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz