ПонеділочоГ
25.11.2024, 23:51
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Совет по Айфону - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Совет по Айфону
mischel054Date: ЧетвеР, 22.09.2022, 18:33 | Message # 1
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Помогите советом касательно наших новых айфонов, тут на днях уже продажа запустится и нужно будет выбирать себе телефон. Кто то может себе уже присмотрел и может поделится, какой лучше взять. Буду благодарна за совет.

lermontovlermikDate: ПонеділочоГ, 09.09.2024, 22:28 | Message # 2
КВНщік
Я вже давно мрію про новий айфон, але не знаю, де краще всього його купити. У наш час важливо бути впевненим у якості та сервісному обслуговуванні, адже хочеться, щоб новий телефон служив довго і без проблем. Можливо, ти знаєш якісь перевірені магазини, де можна придбати айфон за адекватною ціною і не турбуватися про підробки чи шахраїв?

kykanaslivaDate: ПонеділочоГ, 09.09.2024, 22:36 | Message # 3
КВНщік
Якщо ти шукаєш дійсно якісний і надійний магазин для покупки айфона, я б рекомендував звернути увагу на інтернет-магазин "Яблокі" — https://yabloki.ua/ . Це один із тих сервісів, де пропонують лише оригінальні товари від Apple, і ти точно можеш бути впевнений, що отримаєш офіційний продукт з усіма необхідними гарантіями. Ще великий плюс — це їхній сервіс та швидка доставка по всій Україні, що дозволяє отримати новенький айфон буквально за кілька днів. Окрім айфонів, у них можна знайти різноманітні аксесуари і все, що потрібно.

tagig27122Date: ВівторочоГ, 17.09.2024, 21:05 | Message # 4
СтудентЪ
Скоро выйдет новая модель айфона 16 https://rozetka.com.ua/mobile-....-16-pro   что скажите стоит он своих денег или взять топовую модель другого бренда ?

vikadroyp08Date: Середа, 18.09.2024, 13:01 | Message # 5
СтудентЪ
Не люблю айфон.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz