Смартфон
|
|
oli8iadka | Date: Суботко, 24.08.2019, 20:20 | Message # 1 |
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
| Кто знает как по качеству недорогие смартфоны Samsung GALAXY J2 PRIME https://stylus.ua/smartfo....samsung ? Стоит покупать или их на долго не хватает?
|
|
| |
dicoda4322 | Date: Неділько, 31.05.2020, 22:53 | Message # 2 |
СтудентЪ
| интересно
|
|
| |
mainz | Date: ЧетвеР, 16.07.2020, 21:02 | Message # 3 |
Заваділа
| Не ллюблю самсунги, очень медленные телефоны и поэтому не покупаю. Разве что камеры у них крутые, а вот все остальное нет.
|
|
| |
mirusa | Date: ВівторочоГ, 21.07.2020, 17:00 | Message # 4 |
СтудентЪ
| Все что до 3 тысяч отлично работают
|
|
| |
HzBoy | Date: Середа, 23.09.2020, 21:06 | Message # 5 |
Святость КВНа
| Очень хороший магазин, много техники покупал в нем.
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Date: Тяпниця, 24.02.2023, 18:53 | Message # 6 |
Старий КВНщік
| Зараз доволі багато магазинів, які пропонують смартфони, при цьому ціни різні, тому перш за все варто порівняти їх. Вже потім вчитуватися у характеристики та обирати для себе варіант
|
|
| |
olkamaslova761 | Date: Тяпниця, 24.02.2023, 18:53 | Message # 7 |
Заваділа
| Шукала для себе новенький телефон, розглядала від різних виробників, але найбільше у магазині Skay зацікавили смартфони Google Pixel https://skay.ua/uk/663-smartfoni-google/ вони мають ряд чудових характеристик, та взагалі високий рейтинг серед смартфонів. Вирішила замовити саме такий для себе. Раджу і вам придивитися. Великий обʼєм памʼяті, класна камера, швидке реагування, стильний дизайн-це все про цей телефон. Замовляйте, не пошкодуєте.
|
|
| |
alinagershik | Date: ВівторочоГ, 07.03.2023, 22:39 | Message # 8 |
КВНщік
| Привіт всім! Можливо, хтось з вас знає, де можна купити якісний чохол для смартфона? Розглядаю різні варіанти, але не знаю, на що звернути увагу. Може, у вас є якісь рекомендації щодо вибору даного аксесуару?
|
|
| |
misterbicips | Date: ВівторочоГ, 07.03.2023, 22:46 | Message # 9 |
Святость КВНа
| Я можу порекомендувати магазин, де я купував чохол для свого телефону. Вони мають дуже великий вибір і низькі ціни. Хочете, я поділюся посиланням?
|
|
| |
rozhkov-dmitro | Date: ВівторочоГ, 07.03.2023, 22:48 | Message # 10 |
Заваділа
| Цитата alinagershik ( ) Привіт всім! Можливо, хтось з вас знає, де можна купити якісний чохол для смартфона? Розглядаю різні варіанти, але не знаю, на що звернути увагу. Може, у вас є якісь рекомендації щодо вибору даного аксесуару? Я б рекомендував чохол з міцного пластику. Вони забезпечують високий рівень захисту від ударів та подряпин, а також мають привабливий зовнішній вигляд. Для вибору чохла варто також звернути увагу на інтернет магазин Ringoo. Вони пропонують широкий вибір чохлів https://ringoo.ua/aksesuari/chohli для різних моделей смартфонів та різні види захисту. Наприклад, чохли з міцного пластику з гумовими вставками, які забезпечують надійний захист від подряпин та ударів. Крім того, вони пропонують безкоштовну доставку та можливість повернення товару протягом, якщо він не підійшов за розміром або якістю.
Post edited by rozhkov-dmitro - ВівторочоГ, 07.03.2023, 23:05 |
|
| |