ВівторочоГ
30.09.2025, 19:32
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Де краще обрати і купитит жижу для вейпа? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Де краще обрати і купитит жижу для вейпа?
kirilzhilenko80Date: Суботко, 23.08.2025, 10:33 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Шукаю жижу з холодком, але без перебору. В останніх двох замовленнях ментол так бив по горлу, що довелося викинути. Може, хтось знає магазини, де можна уточнити інтенсивність “кулеру”? Бажано, щоб була підтримка, а не просто кнопка “купити”.

a_sovDate: Суботко, 23.08.2025, 10:33 | Message # 2
Валиняка
Був схожий випадок — взяв щось типу “Ice Dragon” і думав, що легені обмерзнуть. Висновок: не бери рідини, де в назві "X-cool" або щось подібне, якщо не любиш жорсткий холодок. В нормальних магазинах можна написати і попросити опис дії кулера.

menigorekDate: Суботко, 23.08.2025, 10:34 | Message # 3
Старий КВНщік
Я колись поспілкувався з менеджером — чувак реально розписав мені, як той чи інший смак “грає” на різних ватах і койлах. Після цього почав розуміти, що магазин, який розуміється на продукті, вартий довіри. Бо просто продавати і допомагати вибрати — це різні речі.

taras_gamperDate: Суботко, 23.08.2025, 10:35 | Message # 4
КВНщік
Цитата menigorek ()
Я колись поспілкувався з менеджером — чувак реально розписав мені, як той чи інший смак “грає” на різних ватах і койлах. Після цього почав розуміти, що магазин, який розуміється на продукті, вартий довіри. Бо просто продавати і допомагати вибрати — це різні речі.

Хлопці, якщо хочете не просто купити рідину, а ще й знати, що вам прийде оригінальний продукт — тоді тільки Smolnet, їхня рідина для вейпа https://smolnet.shop/uk/8-ridina-dlya-vejpa дуже якісна та смачна.
Сам довго сидів на Ali, пробував щось брати в інстаграм-магазинах — і отримаєш щось незрозуміле, і з підтримкою ніяке спілкування. Тут зовсім інше — живі консультанти, чесні описи, а ще й акції бувають нормальні. Брав жижу на пробу 4 смаки — все прийшло в ідеалі. Блокнот в подарунок, ще й знижку дали на наступне. Таке ставлення — рідкість.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz