viktorovnauliana711 | Date: Суботко, 17.05.2025, 16:43 | Message # 1 |
Старий КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
| Привіт! Вирішив перейти на домашню їжу — без фастфуду й перекусів на ходу. Натхнення є, рецепти є, а от часу бігати по магазинах — обмаль. Дуже хочу знайти сервіс доставки, де можна замовити продукти — свіжі, смачні, якісні. Якщо хтось уже пройшов цей шлях — поділіться, будь ласка! Буду дуже вдячний
|
|
| |
mariaflorova28 | Date: Неділько, 18.05.2025, 13:37 | Message # 2 |
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
| Як же чудово, що сьогодні можна замовити продукти, не виходячи з дому! Це не лише економить час, а й допомагає уникнути спонтанних покупок, які так часто трапляються у супермаркетах. Ви просто складаєте список, обираєте потрібне і отримуєте замовлення в комфортних умовах. До речі, в інтернет-магазині NOVUS https://novus.zakaz.ua/uk/ завжди великий вибір свіжих овочів, фруктів, молочної продукції та інших товарів, причому без націнки за доставку. Мені особливо подобається, що тут немає мінімального чека — можна замовити навіть один батон хліба, якщо він раптом знадобився. А ще сервіс пропонує зручний час доставки, тож не доведеться підлаштовуватись під кур’єра. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче якісно харчуватися, але не готовий витрачати півдня на шопінг. Спробуйте — і точно оціните всі переваги!
|
|
| |