ВівторочоГ
07.10.2025, 11:52
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Ви кожного дня носите вишиванку? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Ви кожного дня носите вишиванку?
cocacolaDate: Суботко, 29.03.2025, 06:20 | Message # 1
Старий КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Привіт! Думаю купити вишиванку на кожен день, але не знаю, яку вибрати. Хотілося б, щоб вона була не тільки стильна, але й зручна для повсякденного носіння. Хто може порадити, на що звертати увагу при виборі чоловічої вишиванки для щоденного використан

akhamsaDate: Суботко, 29.03.2025, 06:20 | Message # 2
Валиняка
Вишиванка для щоденного носіння — це чудовий вибір! Я вже не перший рік носжу вишиванки на кожен день і можу сказати, що важливо звертати увагу на матеріал. Льон або бавовна — найкращий варіант для літа, адже вони легкі і дихають. Вишивка повинна бути не надто яскравою, щоб можна було поєднувати з різним одягом, а сама вишиванка має бути зручною, не обмежувати рухи.

bitehDate: Суботко, 29.03.2025, 06:20 | Message # 3
Старий КВНщік
Вишиванка — це чудовий елемент на кожен день. Вона не тільки комфортна, але й стильна. Я обрав модель із натуральної тканини, яка відмінно підходить для офісу та виходів на природу. Вишивка не надто яскрава, тому її можна поєднувати як з джинсами, так і з класичними брюками. Важливо також, щоб тканина була не дуже тонкою, бо в такому разі вишиванка може швидко зношуватися.

bolshechem_zhiznDate: Суботко, 29.03.2025, 06:21 | Message # 4
Валиняка
Я обожнюю жіночі вишиванки https://kram.kr.ua/zinki/ особливо коли вони виготовлені з високоякісних матеріалів. Вони дуже зручні й підходять для різних випадків, від повсякденних прогулянок до святкових подій.
Зараз все більше звертаю увагу на те, щоб вишиванка була практичною для кожного дня, тому і вибір роблю за тканинами, які не мнуться, добре тримають форму та комфортні в носінні. У такій вишиванці відчуваєш себе особливо, адже вона поєднує традиції і сучасний стиль, що робить образ унікальним.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz