ВівторочоГ
04.02.2025, 16:38
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Інформація про здоровʼя - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Інформація про здоровʼя
misterbicipsDate: Тяпниця, 22.11.2024, 19:10 | Message # 1
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
Я прагну дізнатися більше про здоровʼя, зокрема про те, як зміни в способі життя можуть покращити моє самопочуття. Які курси, блоги або онлайн-ресурси допоможуть мені вивчити медичні новини та отримати корисні поради для підтримки фізичного і психологічного здоров’я?

ravattaDate: Суботко, 23.11.2024, 15:27 | Message # 2
Святость КВНа
А зачем в это вникать? Главное - знать где хорошая клиника и куда лучше всего будет обратиться в случае возникновения тех или иных заболеваний. У меня брат недавно переболел волчанкой и ничего страшного - довольно хорошего нашли врача в клинике Резонанс, где при помощи хронотерапии лечение системной красной волчанки https://rezonans.net.ua/ru/lechenie-sistemnoj-krasnoj-volchanki/ провели довольно успешно. Так что я не вижу смысла читать про болезни - главное знать где найти действительно хорошего врача.

misterbicipsDate: ПонеділочоГ, 25.11.2024, 11:43 | Message # 3
Святость КВНа
Цитата ravatta ()
А зачем в это вникать? Главное - знать где хорошая клиника и куда лучше всего будет обратиться в случае возникновения тех или иных заболеваний. У меня брат недавно переболел волчанкой и ничего страшного - довольно хорошего нашли врача в клинике
Як на мене, то максимально дурний підхід до ситуації, спочатку треба розібратися від чого, чому, а вже потім бігти до лікарів і то, їм не можна сліпо вірити"

la2217596Date: ПонеділочоГ, 25.11.2024, 11:43 | Message # 4
Старий КВНщік
Захоплююсь здоровим способом життя вже кілька років, але постійно шукаю нові джерела мотивації. Блог про здоровʼя та відпочинок http://health.net.ua став для мене справжнім відкриттям! Автор пише легко, цікаво і головне – щиро. Дуже сподобалося, що всі поради базуються на його власному досвіді, а це дає впевненість у їх ефективності. Статті про психоемоційне здоров’я і релакс мене особливо зацікавили, адже в сучасному світі це надзвичайно актуально. Тепер я практикую техніки, які порадив автор, і відчуваю себе значно краще. Якщо ви шукаєте практичні рекомендації та щиру мотивацію – цей блог точно для вас!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz