ПонеділочоГ
25.11.2024, 11:48
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Де купити плямовивідник? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Де купити плямовивідник?
misterbicipsDate: Неділько, 16.05.2021, 22:14 | Message # 1
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Тута
Де можна подивитися плямовивідник? А то в місцевих магазинах продають одне і теж і якось за якістю зовсім не влаштовує.

LevchenkoDate: Неділько, 16.05.2021, 23:35 | Message # 2
Святость КВНа
Status: Не тута
Цитата misterbicips ()
Де можна подивитися плямовивідник? А то в місцевих магазинах продають одне і теж і якось за якістю зовсім не влаштовує.

Це добре, що у вас хоча б працюють місцеві магазини та у вас є можливість щось купити. У нас зовсім все закриті на карантин. Що стосується вашого питання, то спробуйте подивитися на сайтах де продають побутову хімію в вашому регіоні. Я купую вже протягом двох місяців на сайті "Хмарка". У них якраз таки є різні плямовивідники https://hmarka.ua/uk/catalog/19-plyamovyvidnyky/ Доставка не займає багато часу і є хороший вибір.

Post edited by Levchenko - ВівторочоГ, 18.05.2021, 19:09

irenashevelaDate: ПонеділочоГ, 28.08.2023, 17:50 | Message # 3
Старий КВНщік
В супермаркетах посмотрите. Он везде есть

dogma911015Date: ПонеділочоГ, 28.08.2023, 17:53 | Message # 4
Старий КВНщік
Вы можете приобрести пятновыводитель в УльтраМаркет интернет-магазине, на него всегда есть акции и скидки https://ultramarket.zakaz.ua/ru/promotions/ . Я лично покупала его там несколько раз. Они регулярно устраивают распродажи, так что я приобрела пятновыводитель по недорогой цене. Рекомендую следить за акциями на их сайте и оформить заказ онлайн. Это удобно и экономично!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz