Середа
01.10.2025, 08:56
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Ремонт ноутбуків та компʼютерів - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Ремонт ноутбуків та компʼютерів
derevankovladislav028Date: Середа, 21.02.2024, 15:40 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Привіт, порадьте, будь ласка, якийсь сервіс комп'ютерів які дійсно зможуть допомогти, а не зібрати якомога більше грошей. На моєму старому ноутбукові дуже багато цінної інформації яка мені потрібна, а сьогодні я вмикаю його, а він не працює, може знаєте хто може перенести інформацію зі старого ноутбука в новий ? Модель Asus. Дякую !

Маю гарний гумор, та дружину )

apodoprigora440Date: Середа, 21.02.2024, 15:49 | Message # 2
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Цитата derevankovladislav028 ()
Привіт, порадьте, будь ласка, якийсь сервіс комп'ютерів які дійсно зможуть допомогти, а не зібрати якомога більше грошей. На моєму старому ноутбукові дуже багато цінної інформації яка мені потрібна, а сьогодні я вмикаю його, а він не працює, може знаєте хто може перенести інформацію зі старого ноутбука в новий ? Модель Asus. Дякую !
Привіт, нещодавно до нас в офіс пришли хлопці перевстановлювати операційні системи на всіх комп'ютерах, я у них запитався чи можу я до них звернутись зі своїм домашнім комп'ютером, на що вони відповіли, звичайно! Хлопці дійсно дуже гарні спеціалісти, тому раджу https://sysadmin.com.ua до них можна принести свій комп'ютер або викликати, щоб приїхали додому. А якщо потрібна консультація, то надають її безкоштовно!

Люблю рибалку та охоту, маю дружину та дочку. Люблю сміх та розваги!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz