Хочте вірте хочте ні, але я все-таки ВИХОДЖУ ЗАМІЖ
|
|
Tendy | Date: Середа, 20.02.2008, 00:39 | Message # 1 |
Наша Юлька вже не булька!! =))
Group: Зелений
Status: Не тута
| Шановна Деформація! Мій коханий Сашко запропонував збробити щось дуже важливе в цьому житті. А саме зареєструвати наші з ним стосунки офіційно!!!!! Точне число я скажу за тижні два, бо ми ще не визначились, а от на рахунок горілки, то вже 7 ящиків стоїть в підвалі. Місцезнаходження підвалу засекречено!!! Так що готуйте печінку зарання ще до самого святкування... Щоб вам було легше визначитись з подарунками, нам троха не вистачає на Бентлі. В нас вже 400 грн., але ж нас є ви...
Дімошка, дуже прикольний сайтик!!! Хоча я не чувіха, а ДєВчьОНка, ну да ладно....
|
|
| |
deformation | Date: Середа, 20.02.2008, 12:13 | Message # 2 |
творець_цілитель
Group: Адмін
| Ураааа!!!!!!!!!! Ваотка на халяву!!!!!!!!!!!!! Юлька, за подаркі не переживай, ми прийдем як запорожці! Шучю (можливо) Поздрявляю з правильним рішенням! Давно пора! Воткі правда 7 ящиків маловато, але як шо, то звертайтесь до Мирона, він поможе з завода по прохідній оптом пронести!! Ще раз УРА!!! УРА!!! УРА!!! ПиСи: отдай діплом!
|
|
| |
Nikolai_s_moskvu | Date: Середа, 20.02.2008, 12:54 | Message # 3 |
<Дірєктар прохідної спіртзаводу>
Group: Модєр
| УрЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! весілля настає!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за подарункі не переживай, я все одно подарю куня!!!!!!!!!!!!!!!
любітєль погнать,,,,водкі)))
|
|
| |
|
Nikolai_s_moskvu | Date: Середа, 20.02.2008, 13:02 | Message # 5 |
| УРяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
deformation | Date: Середа, 20.02.2008, 13:20 | Message # 6 |
творець_цілитель
| А як хоть зробив прєдложеніє?? А то цікаво, може шо гарне було, то візьму собі на замєтку!
|
|
| |
deformation | Date: Середа, 20.02.2008, 13:29 | Message # 7 |
творець_цілитель
| Я тут на радостях всім підняв статус!! З зєлєні і студєнта до почесного "волиняка"!!!
|
|
| |
Sweet | Date: Середа, 20.02.2008, 22:57 | Message # 8 |
***Гіпєр Бодіщє***
| Наканєцто Юлька одумалась! Я так понімаю буде велика гулянка! Падарак буде... я тє абєщяю, тока не бенклі а банклі, і переважно трьох-літрові!
... and all those I forgot ... or negleced ... or ignored ... or lost
|
|
| |
Tendy | Date: ЧетвеР, 21.02.2008, 11:09 | Message # 9 |
Наша Юлька вже не булька!! =))
Group: Зелений
| Пацани, ви реальны друззя. Я вас люблю Добавлено (21.02.2008, 11:09) --------------------------------------------- завтра бухаєм!
Дімошка, дуже прикольний сайтик!!! Хоча я не чувіха, а ДєВчьОНка, ну да ладно....
|
|
| |
Nikolai_s_moskvu | Date: ЧетвеР, 21.02.2008, 11:34 | Message # 10 |
| ВО!! ЮЛЬКА ТО ТОБІ!!!!!!!!!!!!!!
Attachment:
4678619.jpg
(45.1 Kb)