ЧетвеР
11.12.2025, 23:31
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Одяг для жінок - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одяг для жінок
lana-svetinaDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 16:47 | Message # 1
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
Шукаю зручний одяг для повсякденного носіння. Хто що носить удома чи на прогулянках, для походів в магазин чи поїздку за місто? Може, є бренди або магазини, де реально поєднують стиль і комфорт? І щоб і ціна не була захмарною.

karinokDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 16:52 | Message # 2
Зєлєнь
Я обираю речі з м’яких тканин- трикотаж, еластичні матеріали. Рухи не сковує, і не треба постійно поправляти. Добре, якщо тканина натуральна або з бавовни, тоді носиться довше і приємна до тіла. Цього року у мене багато лосин-і для дому, і для вулиці. Є два спортивні костюми різної теплоти . І різні об"мні кофтини. Мені так зручно.

tarinkovaDate: ЧетвеР, 04.12.2025, 17:02 | Message # 3
СтудентЪ
Я перейшла на спортивний одяг. В сучасних реаліях такий варіант одягу самий зручний -і для поїздок кудись можна вдягнути, і на роботу , і для прогулянок з дітьми підходить.  Брала спортивний костюм із легкого флісу , зручний, теплий, навіть якщо треба трохи пробігтися на вулиці. Важливо тільки правильно підібрати розмір і перевірити шви, щоб нічого не натирало. Для мене комфорт важливіший за бренд. Якщо шукаєте практичність і комфорт, то ось тут можете купити такий одяг для жінок https://exi.ua/zhinochyi-odiah Гарне співвідношення  ціна/якість.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz