Суботко
21.06.2025, 16:29
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Хочу поділитися своєю історією - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу поділитися своєю історією
benisfromsDate: ВівторочоГ, 10.06.2025, 19:51 | Message # 1
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
Привіт усім! 🙋‍♀️
Хочу поділитися своєю історією — може, комусь буде корисно.

У мене псоріаз з 17 років, і якщо чесно, це сильно впливало на мою самооцінку. Особливо коли з'являлись плями на обличчі чи руках. Я обожнюю косметику, але навіть найкрутіший макіяж не допомагає, коли шкіра болить або лущиться.

Перепробувала багато: гормональні мазі, народні рецепти, дієти — щось трохи допомагало, щось взагалі ні. Але ось реально мене здивував один крем (без стероїдів), який я знайшла випадково, шукаючи щось м'яке для щоденного догляду. Він був з саліциловою кислотою та маслами, і не тільки заспокоював свербіж, а й реально зменшив почервоніння. І ще один плюс — я змогла нарешті без сорому користуватися хайлайтером і тінями, бо шкіра стала рівнішою.

Не хочу рекламувати конкретну марку, бо всім підходить різне, але мій висновок такий: знайти свій "працюючий" крем реально, навіть якщо здається, що вже все перепробувано. 

Якщо хтось хоче — можу скинути склад або фото флакону у приват.
Бережіть себе і свою шкіру 💚

Post edited by benisfroms - ВівторочоГ, 10.06.2025, 19:52

arave_dixontDate: ВівторочоГ, 10.06.2025, 23:09 | Message # 2
Зєлєнь
Дуже розумію тебе — шкіра справді сильно впливає на самооцінку. Класно, що знайшла щось, що реально працює! І так, іноді один вдалий крем змінює все — і стан шкіри, і настрій, і бажання знову експериментувати з макіяжем. Я, наприклад, обожнюю, як одна палетка або помада може дати купу варіантів для різних настроїв. Якщо хтось у пошуку — раджу подивитися https://www.notino.ua/psoriaz/ крем від псоріазу, там є цікаві склади без агресивних компонентів.

rokkibolbiDate: Середа, 18.06.2025, 20:19 | Message # 3
КВНщік
Бути жіночною — це не про зовнішність, а про внутрішню гармонію, прийняття себе та турботу про близьких. Особливо це відчутно в період материнства, коли жінка водночас є мамою, партнеркою, професіоналкою. У цьому блозі ми поділимось порадами, як не втратити себе у щоденній рутині, залишатись емоційно гнучкою та впевненою. Зокрема, розглянемо, як https://ladycup.in.ua/pidgotuvaty-starshu-dytynu/ допоможе налагодити стосунки з дітьми та зберегти теплу атмосферу в родині

ogupijuvo999Date: ЧетвеР, 19.06.2025, 10:48 | Message # 4
Зєлєнь
цікаво

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz