Неділько
19.01.2025, 20:02
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Коли вагітній ставати на облік у лікаря у Львові? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коли вагітній ставати на облік у лікаря у Львові?
misterbicipsDate: Неділько, 29.12.2024, 21:05 | Message # 1
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
Усім привіт! У мене запитання. Дружина недавно дізналася, що вагітна, і тепер думаємо, коли краще звернутися до лікаря. Чи є якісь конкретні терміни, коли треба ставати на облік? Не хочемо затягувати, але й не знаємо, чи потрібно йти одразу після підтвердження вагітності.

antp111Date: Неділько, 29.12.2024, 21:06 | Message # 2
Зєлєнь
Вітаю вашу родину з такою чудовою новиною! Зазвичай рекомендують ставати на облік у жіночій консультації до 12-го тижня вагітності. Це важливо, щоб вчасно пройти всі необхідні обстеження та отримати поради від лікаря. Якщо є якісь тривожні симптоми, краще не зволікати й звертатися раніше.

fornodguestDate: Неділько, 29.12.2024, 21:07 | Message # 3
СтудентЪ
Справді, до 12 тижнів бажано стати на облік, але я раджу не чекати до останнього. Лікар допоможе оцінити стан здоров’я дружини, дати рекомендації щодо харчування та режиму, а також відповість на всі ваші запитання. У мене було так: після тесту на вагітність я записалася на прийом уже на 6 тижні.

HzBoyDate: Неділько, 29.12.2024, 21:09 | Message # 4
Святость КВНа
Насамперед вітаю вас і вашу дружину з майбутнім батьківством! Ставати на облік важливо не лише для фіксації вагітності, а й для повноцінного медичного ведення вагітності у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/vedennia-vahitnosti-lviv/  Лікар контролює стан здоров’я жінки та розвиток дитини. До 12-го тижня бажано пройти перше ультразвукове дослідження та здати аналізи. Це допоможе виявити можливі ризики на ранніх етапах. Окрім того, отримання довідки про постановку на облік дозволяє скористатися деякими соціальними виплатами. Раджу вже зараз обрати лікаря та консультацію, щоб усе було під контролем.
Attachment: 1468557.jpg (14.4 Kb)

Post edited by HzBoy - Неділько, 29.12.2024, 21:10

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz