ЧетвеР
02.05.2024, 04:57
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Компьютерная томографія - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
КВН Форум » Про все і не про шо! =) » Наше життя і буденність! =) » Компьютерная томографія
Компьютерная томографія
AlexDate: ПонеділочоГ, 27.11.2023, 13:12 | Message # 1
СтудентЪ
Group: Зелений
Posts: 6
Reputation: 0
Status: Не тута
Коли мій лікар призначив мені комп'ютерну томографію, чесно кажучи, я була дуже стривожена. У моїй пам'яті жваво спливли страхітливі розповіді про цю процедуру, і в моїй уяві виникли найжахливіші сценарії. Однак мої занепокоєння виявилися абсолютно безпідставними.

Після прибуття в клініку Денис мене зустріли з посмішкою і дружелюбністю. Персонал клініки був дуже ввічливий і турботливий, що відразу зняло з мене напругу. Мій лікар докладно пояснив, як проходить процедура, і відповів на всі мої запитання.

Приміщення, де проходила компьютерная томографія https://denis.ua/ru/kt-computernaya-tomographya-dlya-detey/ , виявилося затишним і чистим. Обладнання було абсолютно новим і сучасним, що викликало у мене впевненість у професіоналізмі клініки. Сама процедура комп'ютерної томографії пройшла дуже швидко, і лікарі завжди перебували поблизу, щоб забезпечити максимальний комфорт.

У підсумку я зрозуміла, що мої страхи були необґрунтованими, і мене приємно здивувала якість обслуговування в цій клініці. Тепер я усвідомлюю, що важливо довіряти медичному персоналу і не відчувати страх перед процедурами, які сприяють поліпшенню нашого здоров'я.
 
КВН Форум » Про все і не про шо! =) » Наше життя і буденність! =) » Компьютерная томографія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz