Середа
30.09.2026, 01:56
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Не можу нормально підібрати лінзи - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Не можу нормально підібрати лінзи
vasya195Date: ВівторочоГ, Учора, 16:48 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Хочу порадитися з тими, хто давно носить лінзи. У мене постійно одна й та сама проблема: наче все роблю правильно, але вже через годину відчуваю лінзу в оці, хочеться кліпати, іноді з’являється сухість і ніби щось заважає під повікою. Пробував міняти режим носіння, але особливої різниці не бачу. Це може бути через неправильну посадку чи просто очі не звикають?

xtrance1991Date: ВівторочоГ, Учора, 16:49 | Message # 2
Старий КВНщік
Я б тут не терпів дискомфорт і не намагався просто звикнути. У мене теж спочатку було відчуття піщинки, але після перевірки зору виявилося, що важливі не тільки діоптрії. Дивляться, як лінза рухається при морганні, чи не пересихає око, чи відповідають параметри рогівці. Ще має значення догляд і розчин, а також те, скільки годин поспіль їх носиш. Навіть правильна за рецептом лінза може бути незручною, коли конкретному оку не підходить посадка.

Post edited by xtrance1991 - ВівторочоГ, 29.09.2026, 16:49

vasya195Date: ВівторочоГ, Учора, 16:50 | Message # 3
Валиняка
Ось я якраз і підозрюю, що справа не просто в діоптріях. Спочатку думав, що треба кілька днів потерпіти, але дивно, що очі майже весь час нагадують про лінзу. Особливо помітно ввечері, коли довго сиджу за комп’ютером. Почервоніння сильного немає, але іноді з’являється сухість і бажання швидше її зняти. Напевно, справді треба перевірити посадку у спеціаліста, а не підбирати навмання.

Post edited by vasya195 - ВівторочоГ, 29.09.2026, 16:50

xtrance1991Date: ВівторочоГ, Учора, 16:51 | Message # 4
Старий КВНщік
Я б почав саме з нормальної перевірки та підбору, а не з чергової випадкової заміни. У Люксоптиці, наприклад, можна звернутися за консультацією щодо контактної корекції, щоб перевірити зір і підібрати варіант під очі, а не орієнтуватися лише на цифри з рецепта. Мені подобається, що в супермаркеті окулярів Люксоптика є можливість спочатку обговорити проблему з фахівцем, а вже потім вирішувати, що саме купувати. 

Контактні лінзи https://luxoptica.ua/ua/contact-lenses-and-solutions/ не повинні постійно відчуватися як сторонній предмет. При регулярному дискомфорті краще зняти їх і розібратися з причиною, особливо при болю, вираженому почервонінні, світлобоязні або погіршенні зору. Також важливо не промивати лінзи водою, дотримуватися терміну заміни та правил догляду. У мене після такого підходу ставлення до підбору змінилося: комфорт залежить не тільки від самої лінзи, а й від її посадки, стану очей та правильного режиму носіння.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz