ПонеділочоГ
06.10.2025, 19:29
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Професійна косметика для волосся - Сторінка 2 - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Sweet  
Професійна косметика для волосся
viktorovaa75Date: ВівторочоГ, 09.07.2024, 17:13 | Message # 11
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Пілінг для шкіри голови дуже допомагає, коли треба відрегулювати жирність волосся. Ну, це в моєму випадку дуже допомогло. Шкіра голови дуже сильно жирніє і відповідно свіжість зачіски трималася дуже недовго. Мені допоміг ось цей пілінг для шкіри голови https://lizar.ua/volossya/164-piling-dlya-shkiri-golovi.html

Post edited by viktorovaa75 - ВівторочоГ, 09.07.2024, 17:14

dickont82Date: ВівторочоГ, 09.07.2024, 17:14 | Message # 12
Заваділа
Чудово! Спробую використати цей засіб. Шкіра голови теж жирна, тим паче в таку спеку.

viktorovaa75Date: ВівторочоГ, 09.07.2024, 17:17 | Message # 13
Заваділа
Спробуйте обов'язково, ціна хороша за ефективну косметику. Єдине - я б уточнила на сайті, як використовувати в спеку

anzelikafeseckoDate: Неділько, 13.04.2025, 21:54 | Message # 14
КВНщік
Ця стаття про холодний ботокс для волосся справді корисна і дає всі необхідні рекомендації для тих, хто хоче поліпшити стан своїх локонів https://semenivka.com.ua/%D1%80%....olossya Що ще приємно здивувало — це інформація про інтернет-магазин brazil-prof.com, де можна купити професійний набір для цієї процедури. Стаття чітко пояснює, як процедура працює і чому її краще проводити з використанням якісних засобів, таких як ті, що пропонує brazil-prof.com. Для мене це було відкриттям, адже цей магазин спеціалізується на професійних продуктах, які дають гарантований ефект. Тепер я точно знаю, де можна придбати якісний набір для холодного ботоксу.

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz