Тяпниця
31.07.2026, 17:02
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Вантаж прийшов у порт, а далі потрібна доставка до складу! - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Вантаж прийшов у порт, а далі потрібна доставка до складу!
kirilzhilenko80Date: ПонеділочоГ, 20.07.2026, 13:24 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Як правильно забрати разовий 40-футовий контейнер із промисловими насосами після вивантаження в порту й довезти його до складу під Києвом без зайвого простою? Судно вже має орієнтовну дату заходу, але я не розумію, коли бронювати машину, хто оформлює видачу та чи треба заздалегідь погоджувати час приймання на нашому майданчику.

a_sovDate: ПонеділочоГ, 20.07.2026, 13:24 | Message # 2
Святость КВНа
У цій схемі вирішує не сама відстань до складу, а готовність усіх сторін у день випуску контейнера. Я перевіряю, чи логіст працює за прямим договором, має власні тягачі або стабільних перевізників, закріплює одного менеджера й завчасно отримує інвойс, пакувальний лист, коносамент та доручення. Інакше порт уже дає дозвіл, а автомобіль ще тільки шукають.

menigorekDate: ПонеділочоГ, 20.07.2026, 13:25 | Message # 3
Валиняка
Колись ми забирали партію виробничого обладнання, де машина приїхала вчасно, але склад не підготував кран і місце для розвантаження. Водій простояв майже добу, а потім додалися витрати за повернення порожнього контейнера. Тепер до виходу судна я окремо звіряю часовий слот, вантажопідйомність техніки, адресу повернення тари та контакт відповідального на прийманні.

avbatoDate: ПонеділочоГ, 20.07.2026, 13:26 | Message # 4
Зєлєнь
Цитата menigorek ()
Колись ми забирали партію виробничого обладнання, де машина приїхала вчасно, але склад не підготував кран і місце для розвантаження. Водій простояв майже добу, а потім додалися витрати за повернення порожнього контейнера. Тепер до виходу судна я окремо звіряю часовий слот, вантажопідйомність техніки, адресу повернення тари та контакт відповідального на прийманні.

У порту безкоштовний період швидко закінчується, тому авто варто ставити в резерв ще за попереднім ETA, а не після отримання дозволу на видачу. Для разового контейнера з насосами я б передав морське плече й довезення одному координатору серед нормальних варіантів є Mitridat Container Transport, у них мультимодальна доставка вантажів https://mitridat-container.com/multimodalni-perevezennja/ охоплює фрахт, митне оформлення та подачу машини.
За потреби товар перетарюють на власному майданчику, ставку фіксують без раптових доплат, а менеджер тримає зв’язок до розвантаження на складі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz