Тяпниця
31.07.2026, 19:12
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Чи варто купувати готову сумку напашник для додаткового? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Чи варто купувати готову сумку напашник для додаткового?
dorenyuristDate: Неділько, 19.07.2026, 11:23 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Думаю взяти готову сумку напашник під балістичний пакет. Бачив багато різних варіантів на ринку, але сумніваюся в їхній практичності. Хто реально бігав з такою штукою. Чи не заважає вона при швидкому пересуванні або коли падаєш на землю. Може краще взагалі без неї або шукати якісь кастомні рішення.

akhamsaDate: Неділько, 19.07.2026, 11:24 | Message # 2
Святость КВНа
Вона трохи сковує рухи в перші дні носіння. Потім звикаєш і вже не помічаєш її на плитоносці. При падіннях буває не дуже зручно, бо сумка б'є по ногах. Але додатковий захист артерій зайвим ніколи не буває. Головне підібрати правильний розмір самого пакета, щоб він не випирав з чохла. Брав собі стандартний варіант від відомого бренду, то він сів нормально. Я б радив брати модель з можливістю швидкого скидання. Іноді доводиться повзти по багнюці, і тоді ця штука збирає на себе весь бруд. Вбудовані кишені для турнікета теж дуже рятують ситуацію.

RennixDate: Неділько, 19.07.2026, 11:25 | Message # 3
КВНщік
Ношу такий вже другий місяць і маю кілька спостережень. Готова сумка дійсно економить час, бо не треба шукати окремо чохол і кевлар під нього. Щодо зручності, то тут багато залежить від кріплення до броника. Якщо воно на липучці велкро, то може відриватися при повному завантаженні самої сумки. Я туди кладу тільки м'який балістичний пакет і якусь дрібничку на кшталт запасних батарейок. Сидіти в машині з ним відверто важко, доводиться постійно поправляти рукою. Тому для штурмів це мастхев, а от водіям краще подумати про інші варіанти захисту.

beketovalimDate: Неділько, 19.07.2026, 11:27 | Message # 4
КВНщік
Цитата dorenyurist ()
Думаю взяти готову сумку напашник під балістичний пакет. Бачив багато різних варіантів на ринку, але сумніваюся в їхній практичності. Хто реально бігав з такою штукою. Чи не заважає вона при швидкому пересуванні або коли падаєш на землю. Може краще взагалі без неї або шукати якісь кастомні рішення.

Звертай увагу на форму самого захисту. Трапецієподібні моделі набагато зручніші під час активних перебіжок, бо вони не натирають внутрішню частину стегна. Обов'язково перевір надійність кріплень, краще брати на фастексах або з широкою велкро панеллю. Багато хто робить помилку і купує занадто довгий напашник, який потім заважає ставати на коліно. Мій досвід показує, що оптимальна довжина має закінчуватися трохи вище колінного суглоба.
Раджу відразу купувати чохол разом із захисним пакетом одного виробника, тоді вони ідеально співпадають по геометрії. Я замовляв свій комплект через інтернет-магазин https://m-gear.ua/ бо там були в наявності потрібні розміри. Головне не бери дешеві китайські плити, вони пробиваються навіть дрібними уламками. Завжди запитуй у продавця сертифікат про відстріл балістики, це твоє життя. Також дивись на щільність нейлону, бажано шукати матеріали від тисячі ден, щоб тканина витримувала тертя об спорядження.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz