Суботко
11.07.2026, 14:15
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Mitsubishi Pajero Sport - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Mitsubishi Pajero Sport
kiryalyckoDate: ПонеділочоГ, 22.06.2026, 14:55 | Message # 1
Старий КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Я з тих людей, хто перед будь-якою великою покупкою будує таблицю в Excel і порівнює варіанти. Коли вирішив купити новий Mitsubishi Pajero Sport https://mitsubishi-arma.com.ua/pajero-sport , у мене була таблиця з шістьма стовпчиками і двадцятьма рядками. Арма Моторс закрив найбільшу кількість пунктів.
Що я перевіряв: офіційний статус дилера, наявність авто в наявності без довгого очікування, прозорість цін на сайті, умови гарантії, наявність сервісного центру на тому ж майданчику ✓, відгуки реальних клієнтів ✓. Сайт mitsubishi-arma.com.ua до речі — один з кращих серед дилерів що я переглядав: є прайс-листи, є актуальні акції, є форма запису на тест-драйв і сервіс. Не потрібно нікуди телефонувати щоб дізнатись базову інформацію.
Приїхав, поспілкувався — менеджер відповів на всі питання з моєї таблиці. Серйозно, я буквально відкривав ноутбук і звіряв. Ніхто не звернув уваги або зробив вигляд що так і треба.
Pajero Sport купив у топовій комплектації. Заплатив повністю, без кредиту. Авто отримав через шість днів — все ідеально. Через три місяці заїхав на перше ТО — сервіс теж без нарікань: вчасно, чітко, без зайвих рекомендацій "а ще замініть це і ось це". Рекомендую і свою таблицю, і Арма Моторс.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz