Неділько
21.06.2026, 01:09
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Наша компанія шукає курси англійської мови - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Наша компанія шукає курси англійської мови
andrewferk581Date: Тяпниця, 12.06.2026, 10:47 | Message # 1
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Наша компанія шукає курси англійської мови для невеликого відділу маркетингу з п'яти осіб, і ми вивчаємо ваші ціни. Чи надаєте ви корпоративні знижки при одночасній оплаті навчання для декількох співробітників? Нам важливо отримати офіційний договір та акти виконаних робіт для бухгалтерії. Яка буде фінальна вартість курсу за одну особу?

andrusha3567Date: Тяпниця, 12.06.2026, 11:28 | Message # 2
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
Та сама історія, довго душила жаба віддавати купу грошей за мовні школи, бо на більшості сайтів вартість взагалі приховують — пишіть нам у дірект, залишайте телефон, ну ви знаєте цей бісячий маркетинг. Мені подобається, коли все прозоро: зайшов, побачив, порахував свій бюджет і прийняв рішення. Мені кум порадив звернути увагу на цю школу, бо сам у них вчився перед виїздом за кордон. Я зайшов подивитися, яка у них на курси англійської ціна прямо в прайс-лісті https://englishprime.ua/uk/tsiny/ і відразу зрозумів, за що саме плачу, бо там усе розписано до копійки залежно від інтенсивності та рівня. Сходив на пробне заняття і відразу оплатив семестр, бо методика суто розмовна, без цієї нудної шкільної зубріжки таблиць. Насправді це найкраща інвестиція в себе, яка вже зараз допомагає мені проходити іноземні співбесіди. Хтось ще навчався за їхньою програмою, як вам інтенсивність?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz