Суботко
01.08.2026, 03:50
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Стоматологія - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Стоматологія
anzelikafeseckoDate: Середа, 13.05.2026, 00:30 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Я довго жив із комплексом через відсутній зуб і постійно соромився усміхатися, поки не звернувся до MegaDental https://megadental.lviv.ua/poslugy....tacziya Уже на першій консультації я відчув величезне полегшення, адже лікар дуже уважно вислухав мене і пояснив, що ситуація вирішувана. Процедура встановлення імпланта пройшла набагато легше, ніж я очікував — без болю, страху чи неприємних відчуттів. Медичний персонал весь час підтримував і створював відчуття спокою. Найприємніший момент настав, коли я вперше побачив результат: новий зуб виглядав абсолютно природно, ніби він завжди був на своєму місці. Тепер я можу вільно посміхатися, розмовляти і не думати про свою проблему. MegaDental повернула мені не просто зуб, а впевненість у собі.

artemsadomicenko@Date: Тяпниця, 26.06.2026, 19:19 | Message # 2
Зєлєнь
Під час планового медичного огляду вирішила заодно перевірити й стан зубів. Для цього записалася до сімейна стоматологія софіївська борщагівка https://uvi.dental/ адже хотілося знайти клініку, де уважно ставляться до кожного пацієнта та використовують сучасне обладнання. На прийомі зробили повну діагностику, після чого лікар доступно пояснив результати обстеження. Мені сподобалося, що всі рекомендації були практичними й без зайвого тиску. Завдяки своєчасному огляду вдалося виявити проблему ще до появи болю. Це ще раз підтвердило, що профілактика завжди краща за складне лікування.

Post edited by artemsadomicenko@ - Тяпниця, 26.06.2026, 19:36

cusuwyeDate: Неділько, 28.06.2026, 08:51 | Message # 3
СтудентЪ
іііі

Перейдіть за посиланням

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz