Неділько
31.05.2026, 20:05
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Яка рідина підходить для картриджа Xros 5? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Яка рідина підходить для картриджа Xros 5?
menigorekDate: ПонеділочоГ, 04.05.2026, 08:24 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Я тільки почав користуватися Xros 5, і в мене виникло питання: яка рідина підходить для цього картриджа? Я чув, що не всі рідини підходять до кожного пристрою. Як правильно вибрати, щоб не зіпсувати картридж і отримати хороший смак?

kirilzhilenko80Date: ПонеділочоГ, 04.05.2026, 08:25 | Message # 2
Валиняка
Для картриджа Xros 5 важливо вибирати рідину з відповідним співвідношенням VG/PG. Я зазвичай обираю рідини з більшим вмістом PG, тому що вони дають більш насичений смак і гарну викид пару. Крім того, звертаю увагу на нікотинові рівні — для мого пристрою ідеально підходить 3-6 мг/мл. Рідина з таким складом працює стабільно і не забиває котушки.

a_sovDate: ПонеділочоГ, 04.05.2026, 08:25 | Message # 3
Святость КВНа
Професійно скажу, що для Xros 5 найкраще підходять рідини з вмістом 50/50 VG/PG або навіть з більшим вмістом PG. Вони не тільки дають гарний смак, але й забезпечують хороший контроль за подачею рідини, що допомагає уникнути витоків і перезарядки картриджа. Також, я завжди звертаю увагу на якість самого складу рідини  наявність гліцерину і пропіленгліколю має бути збалансованим.

HzBoyDate: ПонеділочоГ, 04.05.2026, 08:26 | Message # 4
Шибануте диво
Цитата a_sov ()
Професійно скажу, що для Xros 5 найкраще підходять рідини з вмістом 50/50 VG/PG або навіть з більшим вмістом PG. Вони не тільки дають гарний смак, але й забезпечують хороший контроль за подачею рідини, що допомагає уникнути витоків і перезарядки картриджа. Також, я завжди звертаю увагу на якість самого складу рідини  наявність гліцерину і пропіленгліколю має бути збалансованим.

Якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від вейпінгу на Xros 5, дуже важливо правильно підібрати рідину для картриджа. Я рекомендую вибирати рідини з вмістом VG від 50 до 70%, це забезпечить хорошу кількість пару та насичений смак. Пропіленгліколь (PG) також має бути у складі для того, щоб отримати кращу чіткість аромату. Окрім цього, звертайте увагу на рівень нікотину, щоб він відповідав вашим перевагам.
Я завжди купую картридж для хрос 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ де представлений великий вибір підсистем і рідин для вейпінгу, що ідеально підходять для Xros 5. Вони перевірені і рекомендовані користувачами! Для зручності, ви можете переглянути їх асортимент тут на сайті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz