Цитата a_sov (

)
Професійно скажу, що для Xros 5 найкраще підходять рідини з вмістом 50/50 VG/PG або навіть з більшим вмістом PG. Вони не тільки дають гарний смак, але й забезпечують хороший контроль за подачею рідини, що допомагає уникнути витоків і перезарядки картриджа. Також, я завжди звертаю увагу на якість самого складу рідини наявність гліцерину і пропіленгліколю має бути збалансованим.
Якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від вейпінгу на Xros 5, дуже важливо правильно підібрати рідину для картриджа. Я рекомендую вибирати рідини з вмістом VG від 50 до 70%, це забезпечить хорошу кількість пару та насичений смак. Пропіленгліколь (PG) також має бути у складі для того, щоб отримати кращу чіткість аромату. Окрім цього, звертайте увагу на рівень нікотину, щоб він відповідав вашим перевагам.
Я завжди купую картридж для хрос 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ де представлений великий вибір підсистем і рідин для вейпінгу, що ідеально підходять для Xros 5. Вони перевірені і рекомендовані користувачами! Для зручності, ви можете переглянути їх асортимент тут на сайті.