Чи можете порадити хорошу аптеку в місті Луцьк?
|
|
HzBoy | Date: Тяпниця, 17.02.2023, 00:09 | Message # 1 |
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
| Друзі, чи можете порадити хорошу аптеку в місті Луцьк? Мені потрібно купити деякі ліки, але я не знаю, де знайти надійне місце. Бажано, щоб ціни там були більш-менш адекватні.
|
|
| |
fornodguest | Date: Тяпниця, 17.02.2023, 00:12 | Message # 2 |
Зєлєнь
| Привіт. Я теж живу у Луцьку. Але якось улюбленої аптеки у мене не з'явилося. Якщо мені щось треба з ліків, я просто заходжу у найближчу аптеку. Як по мені, то ціни у аптеках всюди однакові.
|
|
| |
Hellibama | Date: Тяпниця, 17.02.2023, 00:15 | Message # 3 |
Зєлєнь
| Та не скажіть, що ціни по усіх аптеках однакові. Чого ж тоді до одних аптек черга стоїть, а в інших фармацевт стоїть гуляє. Так що треба порівнювати ціни. Вони іноді дуже вже різняться.
|
|
| |
misterbicips | Date: Тяпниця, 17.02.2023, 00:22 | Message # 4 |
Святость КВНа
| Цитата HzBoy ( ) Друзі, чи можете порадити хорошу аптеку в місті Луцьк? Мені потрібно купити деякі ліки, але я не знаю, де знайти надійне місце. Бажано, щоб ціни там були більш-менш адекватні.
Я можу рекомендувати у Луцьку аптеку Рецептика https://receptika.ua/ua/luck Їхня команда фармацевтів завжди готова допомогти і порадити найкращі рішення. У них також є програма лояльності, яка дозволяє зекономити гроші.[/size]А ще мені подобається, що можна спочатку замовити все, що тобі потрібно, на сайті, а потім піти у аптеку та забрати. Так ти будеш точно знати, що твої ліки тебе дочекаються, та саме по тій ціни, яку ти знайшов.Я там, до речі, не тільки ліки купляв, але й деякі медичні прилади - тономерт, термометр, небулайзер.
Attachment:
5386933.jpg
(4.5 Kb)
Post edited by misterbicips - Тяпниця, 17.02.2023, 00:24 |
|
| |
la2217596 | Date: ПонеділочоГ, 26.06.2023, 20:52 | Message # 5 |
Старий КВНщік
| Друзья, а подскажите, на какие слабительные средства стоит обратить внимание и где их можно купить по выгодной цене?
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Date: ПонеділочоГ, 26.06.2023, 20:55 | Message # 6 |
Старий КВНщік
| Аптека Здравица является надежным местом, где можно получить консультацию от профессиональных фармацевтов. Приобретая слабительные препараты https://zdravica.ua/ru/pronosni-i-zasobi-vid-zaporu важно учитывать, что их использование должно основываться на рекомендациях врача или фармацевта. Они помогут вам определить наиболее подходящий препарат и дозировку в зависимости от ваших индивидуальных потребностей и состояния здоровья. В аптеке широкий выбор и выгодные цены.
|
|
| |
viktoriakropova85 | Date: ВівторочоГ, 27.06.2023, 19:14 | Message # 7 |
Старий КВНщік
| супер
|
|
| |