Неділько
31.05.2026, 21:14
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Клей для мармуру - який краще обрати? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Клей для мармуру - який краще обрати?
darkhostDate: ЧетвеР, 23.04.2026, 19:42 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Підкажіть, будь ласка, який клей для мармуру краще обрати, якщо важливо, щоб облицювання трималося міцно і не втрачало вигляд з часом? Роблю ремонт і не хочеться помилитися з матеріалом, бо натуральний камінь досить вибагливий. Цікавить, чи справді варто брати спеціалізовані білі суміші, щоб уникнути плям і нерівностей після висихання.

akhamsaDate: ЧетвеР, 23.04.2026, 19:42 | Message # 2
Святость КВНа
Підкажіть, будь ласка, який клей для мармуру краще обрати, якщо важливо, щоб облицювання трималося міцно і не втрачало вигляд з часом? Роблю ремонт і не хочеться помилитися з матеріалом, бо натуральний камінь досить вибагливий. Цікавить, чи справді варто брати спеціалізовані білі суміші, щоб уникнути плям і нерівностей після висихання.

bitehDate: ЧетвеР, 23.04.2026, 19:43 | Message # 3
Старий КВНщік
У мене був досвід облицювання каменем у коридорі, і я зрозуміла, що головне, це не тільки сам клей, а й його здатність витримувати навантаження з часом. Дешеві варіанти часто дають мікротріщини або слабшають після перепадів температури. Тому я обрала більш спеціалізований склад.

bolshechem_zhiznDate: ЧетвеР, 23.04.2026, 19:43 | Message # 4
Валиняка
Я підходила до ремонту дуже уважно, бо хотіла, щоб облицювання мармуром виглядало акуратно і залишалось таким надовго. Спочатку думала, що будь-який плитковий клей підійде, але майстер пояснив, що натуральний камінь потребує спеціального білого складу з високою адгезією. Обирала серед перевірених рішень і зупинилась на варіанті Siltek T-82 https://www.leroymerlin.ua/p....2210520
Замовляла в Leroy Merlin, бо там було зручно переглянути характеристики і порівняти різні варіанти в одному місці. У процесі роботи сподобалося, що суміш має хорошу пластичність, не сповзає і дає час акуратно вирівняти плиту. Після висихання поверхня виглядає рівно, без плям і зміни відтінку, що для мармуру дуже важливо. Також помітила, що навіть через тривалий час облицювання не втратило міцності і виглядає так само акуратно, як у перший день.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz