Середа
01.04.2026, 03:25
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Порадьте крутий кейтеринг для виїзної події - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Порадьте крутий кейтеринг для виїзної події
antonpovichenkoDate: ВівторочоГ, 17.03.2026, 19:24 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Вітаю всіх.
Зараз плануємо масштабний захід на відкритій локації в горах (район Буковелю), і потрібен надійний кейтеринг. Головні вимоги: пунктуальність, ресторанна подача та смачна кухня, щоб гості залишилися задоволені. Хто вже замовляв виїзне обслуговування в Івано-Франківську чи області, на кого варто звернути увагу? Буду вдячний за реальні кейси.

mariiashevchenko09Date: ВівторочоГ, 17.03.2026, 19:26 | Message # 2
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
antonpovichenko, доброго дня!
Ми минулого літа організовували корпоратив саме в Буковелі й за порадою партнерів звернулися до Servizio. Скажу чесно - вони перевершили всі очікування.
Що мені найбільше сподобалося в роботі Servizio - це їхня здатність забезпечити сервіс високого рівня навіть далеко від міста. Меню дуже різноманітне, все було свіжим і виглядало неймовірно естетично.
Офіціанти працювали професійно, були дуже ввічливими та уважними до кожної деталі. Мені як організатору було важливо, щоб усе було вчасно, і вони не підвели ні на хвилину. Якщо вам потрібен справді якісний кейтеринг в Івано-Франківську чи горах, раджу сміливо обирати їх. Ось посилання на їхній сайт, там можна подивитися приклади робіт: https://servizio.com.ua/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz