Неділько
26.01.2025, 09:17
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Смартфон - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Смартфон
viktorovnauliana711Date: ВівторочоГ, 10.01.2023, 13:31 | Message # 1
Старий КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Привет всем! Как думаете сейчас хорош покупать смартфон с какой камерой? Я вот реально никак не могу определиться и не знаю что лучше всего выбрать, даже не знаю в сторону каких смартфонов смотреть, нужен телефон для взрослого человека.

Post edited by viktorovnauliana711 - ВівторочоГ, 10.01.2023, 13:31

svetikneskromnaaDate: ВівторочоГ, 10.01.2023, 13:32 | Message # 2
Зєлєнь
Для бабушки мы покупали в этом магазине бюджетный телефон UMIDIGI https://skay.ua/711-umidigi/ которым она максимально быстро научилась пользоваться.
Батарея держит долго, не нужно постоянно думать о подзарядке, есть функция быстрой зарядки. Также в устройстве хорошая камера, что позволяет делать четкие фотографии и созваниваться по видеосвязи.
Дисплею не страшны повреждения, так как есть защита от царапин.

la2217596Date: Неділько, 21.05.2023, 21:50 | Message # 3
Старий КВНщік
Всім привіт! Вирішив купити собі смартфон Apple 14, але не визначився, який саме брати. Порадьте мені, який смартфон Apple 14 краще купити, і в якому інтернет-магазині. Заздалегідь вдячний!

kircenkotamaraDate: Неділько, 21.05.2023, 21:54 | Message # 4
Заваділа
У 2023 році вибір смартфона став складнішим і цікавішим, ніж будь-коли раніше. Завдяки стрімкому розвитку технологій, ми маємо велику кількість високоякісних пристроїв зі світовими інноваціями, які пропонують різноманітні функції та можливості. Зверніть увагу на iPhone 14 Plus https://ilounge.ua/ua/catalog/iphone-14-plus у магазині ILounge. Собі купив саме такий смартфон, та можу сказати, що дуже задоволений, адже він на 100% виправдав мої очікування.

dim4ksabDate: ЧетвеР, 14.09.2023, 13:26 | Message # 5
СтудентЪ
Правильно ребята, новый покупать лучше всего будет, тем более если есть возможность. А то я купил б/у айфон и плохо проверил, просто забыл проверить динамики, так теперь мучаюсь с заменой, в сервисном центре загнули мне очень большую цену, как пол телефона, то я решил сам заказать https://www.aks.ua/catalog/dinamiki/brand/apple на aks и попробовать заменить.

Post edited by dim4ksab - ЧетвеР, 14.09.2023, 13:27

StTehnikDate: ПонеділочоГ, 18.12.2023, 15:14 | Message # 6
Святость КВНа
Однією з основних переваг 5G є його здатність підтримувати велику кількість підключених пристроїв одночасно, що є критично важливим для розвитку Інтернету речей (IoT). Це відкриває нові можливості для створення розумних міст, де різні системи можуть взаємодіяти для покращення якості життя громадян. 5g в україні https://andro-news.com/ua/news/set-5g-kogda-poyavitsya-v-ukraine.html також грає важливу роль у підвищенні ефективності виробництва через впровадження технологій "індустрії 4.0". Великі обсяги даних можуть передаватися миттєво, що сприяє швидкому прийняттю рішень та оптимізації виробничих процесів. З іншого боку, важливо враховувати питання щодо безпеки і приватності даних при впровадженні 5G. Розвиток цієї технології вимагає від уряду та компаній високого рівня відповідальності та заходів забезпечення безпеки. Україна рухається в напрямку впровадження 5G, а це відкриває нові можливості для економічного зростання та технологічного прогресу. Збільшена швидкість та надійність зв'язку, сприяє розвитку інновацій і підвищенню конкурентоспроможності країни на світовому ринку. Щебільше інформації ви знайдете на порталі "Andro-News".

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz