Середа
01.04.2026, 18:59
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Партнер хоче бути поруч - чи можна в клініці - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Партнер хоче бути поруч - чи можна в клініці
makartaranovsDate: Середа, 25.02.2026, 13:50 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Хочу щоб мій хлопець був зі мною коли я буду в клініці - морально важливо мати поруч близьку людину. Чи дозволяють у приватних клініках присутність партнера і де саме можна бути разом?

kozeevkiril269Date: Середа, 25.02.2026, 20:05 | Message # 2
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Це дуже зворушливо і добре що ти не одна в цій ситуації - присутність близької людини справді дуже допомагає морально і знижує рівень стресу. У приватних клініках зазвичай набагато лояльніший підхід до цього питання ніж у державних - партнер або подруга можуть чекати поруч і бути присутніми до і після процедури. Саме в кабінеті під час процедури стороння людина зазвичай не присутня - це медичні норми, але все інше залежить від конкретної клініки і від того як організовано прийом. Перед записом я читала про умови перебування і підхід до пацієнток ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і мені сподобалося що інформація подається людяно і без зайвої бюрократії. У Світлані мій супроводжуючий зміг чекати в комфортній зоні очікування - персонал ставився до нього так само ввічливо як і до мене. Після процедури ми виїхали разом - і те що він був поруч реально допомогло відчути себе в безпеці. При записі просто уточни цей момент - в нормальній клініці завжди знайдуть зручне рішення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz