| castoralla | Date: Тяпниця, 30.01.2026, 17:58 | Message # 1 |
|
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
| Який тип бізнесу може бути ефективним в нинішніх умовах ?
|
| |
| |
| kirillovalira98 | Date: Середа, 04.02.2026, 00:34 | Message # 2 |
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
| Як киянин можу поділитися своїм поглядом на цей рахунок. 🌆 В нинішніх умовах, коли економіка нестабільна і споживчі настрої швидко змінюються, ефективними можуть бути бізнеси з низькими витратами на старт і швидким циклом обороту. Наприклад: Онлайн-магазини та доставка — продукти, товари для дому, одяг, техніка. Люди цінують швидкість і зручність, а витрати на фізичний магазин можна мінімізувати. Послуги для дому та побуту — ремонт, клінінг, доставка та обслуговування техніки, сантехнічні та електромонтажні роботи. Це завжди актуально, навіть у кризу. Освітні послуги онлайн — курси, репетиторство, майстер-класи. Знання завжди затребувані, і можна працювати без великих вкладень у офіс. Здоров’я та спорт — фітнес, йога, масаж, нутрицевтики, медичні послуги, особливо в сегменті профілактики. Люди прагнуть зберегти здоров’я навіть у складні часи. Локальні кафе, ресторани та доставку готової їжі — формат takeaway або cloud kitchen зараз ефективний, бо менше витрат на обслуговування залу. Особисто я вважаю, що ключова умова — гнучкість і швидка адаптація до змін ринку, а також орієнтація на реальні потреби людей. Бізнес, який вирішує конкретну проблему або економить час/кошти клієнта, у будь-яких умовах має шанс на успіх.
|
| |
| |