|
Як оновити кухню без ремонту: чи достатньо просто замінити ф
|
|
| serhiikovalski | Date: Тяпниця, 12.12.2025, 14:31 | Message # 1 |
|
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
| Хлопці, я от дозрів до того, щоб освіжити кухню, але повний ремонт — взагалі не варіант. Шум, пил, гроші… ну ви знаєте. Думав просто замінити фасади на нові, бо сам корпус ще нормальний, не веде й не розлазиться. Але не можу зрозуміти, наскільки це реально виглядає «як нова кухня», а не «косметичний патч». Хтось робив таке? Бо дуже хочеться без цього всього будівельного хаосу.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Date: Тяпниця, 12.12.2025, 14:32 | Message # 2 |
|
КВНщік
| Я так робив минулого року, теж без бажання місяць жити в хмарі пилюки. Чесно — результат мене здивував. Старі дверцята зняли, поставили нові фасади, поміняв ручки, і кухня реально стала виглядати сучасніше. Мій лайфхак: вибирати фасади під світло та плитку, щоб не було відчуття «латання». І так, відчуття ремонту на мінімалках, але ефект доволі солідний.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Date: Тяпниця, 12.12.2025, 14:34 | Message # 3 |
|
Заваділа
| Я теж думав, що це буде типу «підфарбував і забув», а вийшло доволі круто. У мене корпус взагалі ще з 2010-го, але з новими фасадами виглядає свіжо, без перебільшень. Я просто дивився варіанти тут: https://agtplus.ua/facades Там багато різних стилів, можна підібрати щось лаконічне або навпаки з текстурою. Після заміни навіть друзі питали, чи я не замовляв нову кухню. Просто важливо підібрати фасади не лише за кольором, а й за типом покриття — мат менше показує сліди
|
| |
| |
| serhiikovalski | Date: Тяпниця, 12.12.2025, 14:37 | Message # 4 |
|
КВНщік
| Ого, навіть не очікував, що різниця настільки помітна. Подивився варіанти — там справді є з чого вибрати. Мені якраз подобається супермат, виглядає охайно й не переобтяжує кухню.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Date: Тяпниця, 12.12.2025, 14:46 | Message # 5 |
|
КВНщік
| Та спробуй, не прогадаєш. Найкраще — це мінімум мороки. Прийшли, зняли старе, поставили нове, а ти за той час навіть каву не встиг допити. І бюджет приємніший, ніж робити все з нуля.
|
| |
| |